0 oy
262 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Ben dogum.dogasındayken baslamisti kaynanamin.laflari  benim kızım normal yapcak senin kızin hasta laflari yaptı anneme neyse dogum yaptim 2günluktu bebegim  kilo kaybı yasamişti sütum ilk gelmedi kaynanam bebek bos memeyi niye emsin sarılık yapcan  esimide dolduruyodu bu sekilde  bide lohusayim annemde yanimda anneme senin kızıni aldım oglumun başıni yaktim  laflari yapti annem sustu ben üzülmeyim diye  neyse mama vercez bana al kaynanalik gör dedi  dedim sen napiyon ya lohusa kadina kaç gündur söylemdigini birakmion basladi tartişmaya iste seni aldim almaz olaydim sen hastasın ondan sezeryan oldun eşim geldi dedim annen neler diyo başladi ben söylemedim diye yalancj cıkariyo  dedim  bana dio ailene söyle yolunu bulalim tamam aileme söylememe gerek yok yolu neymis söyle kızının yuvasıni yiktın sira bendemi dedim  esime ya ben ya o doldurdumu esim konusmadimi benle  1hafta daha kaldi kaynanam o sürec boyunca kardeslerini evime topladi yedi içti  hic bi işe elini sürmedi üstelik bebegimin dısarda camasıri var semaver cayi yapio 2gün bebegimin kıyafeti disarda durdu toplamadi dedim ona seni allaha havale ettim senin kızinda hamjle ğörceniz noldu kızı sezeryan oldu bebegine bakamaz oldu  yüzüme bakamadi ozamn qma eşim anladi sonra benim o süreçte neler yasadigimj daha cocuk yqpsam kaynanamın bakmasıni istemem bebegimin en güzel anlarini zehir etti hep sorunluydu kaynanam 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(3,740 puan) tarafından
Şöyle bir söz vardır ki ..

Uyeve etme özde bulursun 

Geline etme kızında bulursun 
tarafından
Aynılarini yasadi kızı  kims3nin ahi kimsede kalmazmiş
(3,740 puan) tarafından
Öyle sende bundan sonra ona göre davran bacım ;) tavrını koy bebeğinle ilgilen hiç umrumda olmasın
tarafından
Öyleyimki qrayip sormam kayınbabam bile esime sķylemis annen agzindan cıkan kelimeyi bilmiyo gelin ona cok cejtirsin demiş
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 684 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,163 göst.
6 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,690 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,299 soru

24,413,138 cevap

351,085 kullanıcı

...