0 oy
890 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Kızlar benim çocukluktan beri bir arkadaşım var bugun akşam otururken aradım sıkıntı dan nişanlısı vardı onu alda gel oturalım dedim odaa bi an da yüzük attk dedi şaşırdım o sıra da benim yalak eşim hemen atladı ordan telefon da aaa niye ayrıldınz neden ayrıldnz oturup aglayacak nerdeyse çık gel kafanı dağıt Nası bozuldum kız telefon da diye bişi demedim telefonu kapatınca agzına sıctım hiç cevap bile vermiyor bogasım geliyor ya kızı da hiö tanımaz alıyor telefonu elimden sohbet ediyor #siznapardınız

24 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aynı senin yaptığını yapardım :-D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ona ne oluyor hayırdır benimde dilim var ben çağırabilirm telefonu yedirirdm ona
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Ne biçim erkek öyle ya kadın gibi her lafa atlıyor.  Hem ona ne yani ne diye tanımadığı kızla konusuyor ne samimiyet iyi yapmışsın hak etmiş 
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Aynı tepkiyi verirdim. 
0 oy
tarafından
Eşimle arkadaşımı konuşturacak kadar araya samimiyet koymazdım onlar konuşırkrn izlemez telefonu kapatır sinirden kırardım 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Kendinı bilen adam o hareketi yapmaz zaten yapanı da sıcak suyla haşlardım ben kesin. Sinir olman normal ben bile gıcık oldum kocana akbaba gibi atlamış hemen tokatı bassaydın 
0 oy
(16,488 puan) tarafından
Eşim o hareketi yapsın valla ağzına tükürür tükürügüm ile boğarım onu ne terbiyesizlik mahalle karısı. Gibi 
0 oy
(29,245 puan) tarafından

Basit bir cinnet geçirirdim elimdeki.telofunu basina kırardim 

0 oy
tarafından
Ağzının ortasına patlatirdim valla ayıp denen bisey var 
0 oy
(4,851 puan) tarafından

Yalak dmeene.guldum bı fikrim.yok :D

0 oy
tarafından
Tanışıyor olsalar sıkıntı yok ama ya tanmiyorsa saçma olmuş 
0 oy
(134,264 puan) tarafından
Ben girtlatirdim valla 
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Senin yaptigini agzina ederdim ne munasebet allah allah 
0 oy
tarafından

Yapmaz yapsa o an deli olurdum arkadasimla konuşurken odaya bile gelmez rahat rahat konuşun der 

0 oy
tarafından
Sanki dalga geçmiş ya 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Ne saçma ya aynısını sende söyleyebilirsin zaten eşin ne alaka yani
0 oy
tarafından
Ağzının üstüne patlat tövbe tövbe
0 oy
tarafından
Mutfakta kırılacak ne kadar eşya varsa yere firlatırdım sinirimden. Hem söylenir hem bi yandan kırar dökerdim sinirim geçene kadar. Sonra konuşurdum bu ne demek oluyor diye hesap sorardım 
(122 puan) tarafından
Aynısı da yaptım suan yüzüne su serptim valla Sinirim den hala da cevap veriyor zihnin kötü diye ne demek ya ben senn erkek arkadaşını eve çagrym ozaman
tarafından
Oh iyi yapmışsın ama eşin de çok labali olmuş yani ona ne sanki onun arkadaşı tanıyor olsa bile yaptığı hareket yanlış. Sana karşı saygısızlık yaptığı
(122 puan) tarafından
Aynen öle özür dileyeceği yerde gelmiş cevap veriyor
tarafından
Erkek milleti işte hep üste çıkacak
0 oy
(333 puan) tarafından
yalak kelimesi herseyi ozetlemis....
0 oy
(8,080 puan) tarafından

Yalak eşim :D affedin ama çok güldüm <3

İlgili sorular

0 oy