0 oy
937 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (10 puan) tarafından

Bugün biri geldi komşum diyor ortada bi şey gözükmüyor eşyan mutfagım büyük dolapta çok ortada bir şey sevmiyorum her şeyi kapalı yerde seviyorum eşyam yokmuş gibi hareket etti canımı sıktı bende açtım her şeyi gösterdim kapakları kabalık mı ettim sonra utandım alay eder gibi söyledi bende gözüne soktum 

image

image

33 Cevaplar

0 oy
(1,358 puan) tarafından
Ohh ne güzel kiz işte tertemiz tezgah bos oldumu icim açilir benimde halt etmis komsunn 
(10 puan) tarafından
Ne bilim canım insanlar tuhaf valla iyilik düşünen iylik bulsun kötülük düşünen de kötülük
(1,358 puan) tarafından
Bosveeerr takma cnm dogru diyorsun hic sevmem milletin evine gidipte şu olmamis bu olmus demelerini zevkler ve renkler tartisilmaz ben boyle seviyorum de gecc
-Reklam-
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Bende böyle seviyorum hicbisey olmycak keşke böyle büyük olsa bnmde mutfağım boşver takma kafana 
(10 puan) tarafından
Yok canım sıkıntı yok görgüsüz gibi sevmiyorum her şey ortada oda farklı düşünüyor
(2,064 puan) tarafından
Herkez istediğini düşünebilir ama söylemesine gerek yok olmayada bilir biseyin mesela ne gerek var ki söylemeye hic sevmem böyle insanları sanane yani
(10 puan) tarafından
Aynen her kez kendi evine baksın bide kendine iki tane de halı verdim istedi nankör karı helal olsun genede
0 oy
(1,556 puan) tarafından
Keşke benimde böyle olsa benim mutfağı görsen çıfıt çarşısı gibi:)
(10 puan) tarafından
Bir önceki evin mutfagım küçüktü her şey ortada idi bıkmıştım burada her şeyi kaldırdım psikolojik olarak fırın üstünde mikro dalga onun üstünde tost makinesi onun üstünde başka şey minare gibiydi kurtuldum şükür
(1,556 puan) tarafından
İyi bari rahata ermissin boşver sen milletin lafini
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Kedi uzanamadigi ciğere hesabı olmuş bence yerinde olsam asla takmam 
(10 puan) tarafından
Yok canım ya takmam derdim mi yok
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Taşların uzerine kesinlikle taş desenli beyaz duvar kagidi gibi seyler oluyo sen anladin beni :D ondan yaptir.Duvardaki taslar renkli oldugu icin asiri karmaşik duruyor
0 oy
tarafından
Ay bende böyle seviyorum ama mutfağım küçük olduğundan tezgahın üstü bu kadar boş değil..ne güzel toplaması da temizlemesidd güzel .
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Komşunuz kıskançlığını baya belli etmiş sanırım :) tezgah üstüne bişe koyup koymamak insanın kendi zevkine kalmış bişey niye eleştiri yapmak için bu kadar zorlamış ki kendini :) 
0 oy
(35 puan) tarafından
Ona ne acaba senin evin evin düzenin hiç sevmem öyle kişileri çok güzel mutfağın bu arada:)
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Deterjanı bile kaldır ordan valla en sevdiğim tip boş mutfaktır kendi mutfsgı çok dolu zaar kıskanmış :D 
0 oy
tarafından
Ne güzel işte geniş, temiz ve düzenli duruyor. Benim mutfağım küçük olduğu için mecbur herşey ortada ve dağınık duruyor keşke benimde geniş bir mutfağım olsa =)
0 oy
tarafından
Çok güzel geniş bir mutfağın var maşaallah baharat takımı  bıçak seti falan alabilirsin tezgah üstüne 
0 oy
(181 puan) tarafından
Çok güzel tertemiz sade sol tarafa bir kaç biblo çiçek çok zarif durur ama bence 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Benm dolap kapklrım senn alt dolp kapklrınn rengi ile aynı bu şekilde L dönüyor benmde boş tezgah sadece senn köşe gbi olan yer bnde de var tost makinesi var üstünde o kdar Bn sevmem öyle herşy tezgh üstünde karman çorman herkes kendi haytyla ilgilense ne gzl olr 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 456 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 352 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 4 melek annesi (1,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,881 puan) tarafından soruldu

404,781 soru

12,125,666 cevap

36,484 kullanıcı

...