0 oy
749 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (206 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Şimdi kızlar ocak ayında anneler araba için eşimden 10 milyar borç aldılar eşim dolar olarak verdi ozamn bin dolar bozdurdugunda 7bin250 etti eşimde 3 binde nakit cebinden verdi şimdi dolar 8 buçuk ve eşimde yine dolar olarak istedi ve annem doları tamamladı hafta içi yapacak  toplam. 10.milyr aldı nakite birlikte anneler. Esime. Doları. Yapacak bu hafta 8 buçuk milyar ediyi ve nakit. Olarak 1 buçuk mu kaliyo 10 milyara tmamlamk. İçin bu yardım edin

Tek tek cevap veremedim herkese kusura bakmayin tüm yorumlarınız için teşekkürler 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok anlamadim ama kaç dolar verdiyse annenler o kadar dolar yapip versin bin dolarsa bin dolar yapıp vermeleri lazım 3 bin lira cebinden vermiş onu da nakit olarak 3 bin versinler boylece borçları kapanır 
(206 puan) tarafından
Dolar ile birlikte toplam. 10 milyar aldılar işte ozamn düşük olduğu için eşim 7 bin bozdurdum eşimde geri kalanını cebinden tamamladı ve annemlerde 10bine tamamlamak için nakit 3 bin ayrı mı vermesi gerekiyor yani 8 buçuk doları yaptı bizm hesabımıza göre 10 milyara tamamlamak için 1bucuk kaliyo diye hesapladık o ayrımı verecekler yani
tarafından
Canım esin dolar olarak borç verdiyse bin dolar yapacaklar üzerine 3 binde nakit vermiş o 3 bini de tl olarak nakit vermeleri gerekiyor yoksa siz zarar etmis oluyorsunuz ama esin 10 bin lira verdim 10 bin versinler diyorsa ona bir sey diyemem
-Reklam-
0 oy
(387 puan) tarafından
Nekadar dolar aldiysa onu yapip vermesi lazim bide 3 bin nakit almis 3 binde nakit vermesi lazim.ama annen borcu dolar olarakmi aldi yoksa tl olarakmi 
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Hayır tabiki 3 bin  daha nakit vericekler. Dolar artmis
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Eşinden  ne kadar dolar  aldilarsa  onu verecekler  3 binde  nakit  verecekler canım 
0 oy
tarafından
Doları dolar olarak verecek nakit 3 bin almış onu da 3 bin olarak verecek eğer ki başta dolar diye konuştularsa
0 oy
(16,022 puan) tarafından
Hayır bin dolar artı 3 bin lira verecekşer
0 oy
(7,159 puan) tarafından
1000 dolar +3 binira verecekler
0 oy
tarafından
Kaç dolar aldıysa onu vericekler, düşmüş yada yükselmiş bi önemi yok. Nakitte ne kadar aldılarsa o kadar
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Yok kuzum annenler 1000 dolar artı 3000₺ verecek annenler dolar kurundan dolayı zarar edecek eşin kar. 
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Eşin dolar olarak kaç para verdiyse aynı sekild dolar olarak geri verecekler ve 3binde nakit verecekler
0 oy
(678 puan) tarafından
Ozman ve buzaman ne kadar ettiğinin bir önemi yok 1000 dolar + 3000 tl nakit ödeyecekler 
0 oy
(3,106 puan) tarafından
10 bini falan geç. Eşinden bin dolar+3000 tl nakit alınmış. Annenlerde size bin dolar+3000 tl vermeleri lazım. Doları eşin kaçtan bozdurmuş ailen şimdi doları kaçtan alacak önemli değil. 1000 dolar+ 3000 tl borçları var size. 
0 oy
(913 puan) tarafından
Ne yaptıysa onu vercek 1000 dolarsa 1000 dolar ve 3 bin  tl yükselmiş alcalmis  önemli olan o değil aynısını vermek  bu sefer eşin  zarar etmiş oluyo   sonuçta esin çıkarmadı doları demi
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Eşin dolar olarak kaç dolar verdiyse annenler o kdr dolar artı 3 bin tl verecekler
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Kaç dolar aldılarsa o kadar dolar, kaç TL de nakit aldılarsa o kadar da nakit verecekler :) :) 
0 oy
(206 puan) tarafından
Herkese tskler tumn yorumlarınızı okudum tektek cvp veremedim kusura bakmayın giremedim bugün buraya :)) 
0 oy
tarafından
Bin dolar+3 bin TL olarak vermeleri gerekli. 

Ama eşin derse ki Bin Dolar verin üstüne de 1,500 verin derse öyle yapsınlar
0 oy
tarafından
Canım ne kadar aldıysa dolar üzerinden ayrı tl üzerinden ayrı vermesi gerekiyor . O zaman dolar düşükse bu beni ilgilendirmez kaç dolar aldıys o kadar vericek üzerine de 3. Bini vericek isterse o dolarların toplamı 10 bin etsin ekstra 3. Bin yine vermesi gerekiyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 154 göst.
0 oy
0 cevap 124 göst.
0 oy
20 cevap 1,153 göst.
24 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kuzusununannesi.. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.

Kategoriler

1,492,835 soru

24,392,238 cevap

349,392 kullanıcı

...