0 oy
718 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Hadi kızlar alayım cevaplari ama bence sizleri kimi beğensinler bı zahmet:)) benim kocam kaynanamın yemeklerini hijyenini beğenmez doğruya doğru dün kaynanam yapmış yemeği yemedi bana yaptırdı tabi birazda kedi gelmişti kediyi bahane etti kendiside söyler öyle peki sizler :)) hadi biraz dedikodu yapalım:D

44 Cevaplar

0 oy
(4,097 puan) tarafından
İkimznkinide beğenir çnkü çok yemk seçtiği içn yumurta makarna mercimek çorbası et sote köfte pilav tavuk bunlar dışında bişey yemiyo :) 
(4,097 puan) tarafından
İşte sen eşittir ben ya :) halbuki pırasa ıspanak karnıbahr sevilmick şeyler değil ama ne bilim yemiyo
(3,100 puan) tarafından
Erkek milleti işte sevmiyorlar sebze yemeklerini çoğunluk ağızlarının tadını bilmiyorlar
(4,097 puan) tarafından
Bencede ya karnabahar candır valla
(3,100 puan) tarafından
Sarımsaklı yoğurt olcak bide ayy canım çekti kiz
(4,097 puan) tarafından
:) ne deyim yaparsın afiyet olsn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim tabikşde 
(3,100 puan) tarafından
:))))
0 oy
tarafından
Benimkini begeniyordur. Kaynanam surekli borek corba yapar. 
(3,100 puan) tarafından
Kız börek yenmezmi benim kaynanam hiç anlamaz öyle tatlı börek çörek poğaça bilmez sadece sürekli bazlama yaparlar buzluğa atarlar
tarafından
Normalde cok severdim ama surekli yiyince canı istemiyor insanın. Her gun birek oldugunu dusunsene ya da corba:))
(3,100 puan) tarafından
Yok artık hergunmu hicmi bikmiyor kiz
tarafından
Yok valla bide surekli yemek yerler
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Kaynananın yemeklerini ben bile severim o klasik anne yemekleri yapar ben de sürekli farklı kültür yemeklerini yapmayı çok severim o yüzden eşim ikimizin yememklerini de sever hatta eşim de çok güzel yemek yapar 
(3,100 puan) tarafından
Aynı bende öyleyim canım sürekli farklı şeyler deniyorum bide zevkli oluyor
0 oy
(601 puan) tarafından
tabikide benim herzamn herkese karsi benim yemegim cunki benden baskasinin yemegini yemez 
(3,100 puan) tarafından
Demekki temiz ve titizsin canım kendinle gurur duy benim eşimde der senin yemek yapısına hayranım çok ozeniyorsun der
(601 puan) tarafından
ne güzel bir yandan iyi bir yandan kötu yemege cagiriyolar önden beni erken gonderiyoki ben yapayim yemekleri =))
0 oy
(4,367 puan) tarafından
Benim kaynanam hem hijyenik değil hemde eli lezzetli değil yemek yapmayı da sevmez haftaiçi kızında olur orda yer haftasonu bizde olur yemek yer
(3,100 puan) tarafından
Hazıra alışmış desene
0 oy
(6,291 puan) tarafından
KayNNminkini begenir bende kaynanaminkini begeniyom☺☺☺
(3,100 puan) tarafından
Eli lezzetli demekki
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Tabiki benm mfkdd
(3,100 puan) tarafından
Begenmesinde görür diyorsun:D
(1,150 puan) tarafından
Aç kalır öyle diyim bybhnhkbj
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Benim yemeklerini beğeniyor ama benimde elimin ayarı kaçtı çocuklardan kafa dalgın bu aralar hiç beğenmiyorum yaptığımı oda beğenmiyor şükür karnınız doyuyor onu bulamayanlar da var sükredip kalkıyoruz 
(3,100 puan) tarafından
Aynen öyle canım sukretmek lazim
0 oy
tarafından
Bayramda kalmaya gittik kaynananın yemeklerini yemedi verdiklerini giymedi oda ben öğrettim sandı bana sürat asti ama napim bacım yemek yapmayı bilmiyor son model çamaşır makinesi var evinde kullanmıyor eşimde yemedi bende sürekli domates ekmek yedim bozuldu hani yenilebilir tarafı olsa yiyecemde mesela makarnayı haşlayıp yağı kızartıp.uzerine döktü onun üzerine çığ salça :D
(3,100 puan) tarafından
Ayy o ne kız öyle salça kavrulmazsa olurmu o
tarafından
Öyle kız tüm yemekleri yazık eşim bu yaşına kadar standart şeyler yemiş hergun bana bir yemek siparişi veriyor aseriyo :)
(3,100 puan) tarafından
Nolcak canım doğru düzgün bişey görmeyince benim eşimde çoğu klasik yemeği bilmez bişey yaparım bu ne diye sorar kaynanam hep aynı tarz madımak makarna fasulye sulu pirinç pilavı türlü patates hep ayni
tarafından
Aynı saçma sala.k fasulye yemeği bakla vs birde bana gelince eşimin yanında ben bunu yemem der eşim ama hiç umursamiyor :D eşim yokken yer ama :D
(3,100 puan) tarafından
Ahahha kendince senin yemeklerini beğenmediğini göstermeye çalışıyor eşine benim kaynanamda kendi bişey yapamaz ben yaparım yemez
tarafından
Al birini vur ötekine :D
0 oy
(25,224 puan) tarafından

İkimizinde begenir ayırt etmez kaynanamın eli de çok iyidir. Aynı yemeği ikimizde farklı yaparız ikisinide begenir

Yorumlara baktım da kimse kendine toz kondurmamış maşallah kaynananın adı çıkmış işte kuş sütüyle beslese yaranamaz :D 
(3,100 puan) tarafından
Afaffagaga ben hariç doğru olanı söyledim valla :D
0 oy
(44,869 puan) tarafından

Vallahide billahide benimkini beğenir hatta kaynanamın yanında der hep yemeklerin üstüne yemek yapanı tanımam  diye kaynanamda hemen burun kiviriyo:D

(3,100 puan) tarafından
Çatlasın adaffsgsgdh:D
0 oy
(914 puan) tarafından
2 senedir evliyiz artık alıştı benim elimin tadına kayinvalidem de güzel  yemek yapar şimdi allahi var  ama onlar sebze ağırlıklı çok seviyolar eşim etli çok seviyo resmen evledik eşimle evde kaldılar 2 kişi kayinpederim ve kayinvalidem bayram ediyolar eşim sebze yemeklerine maydonoza yesillige falan hep burun kıvırır  onlarda çok sever hep sebze yapiyolar şimdi  bende kaldim etli yemeklere hep ne yapsam diye dusunmekten bıktım valla 
(3,100 puan) tarafından
Etlidwn başka yemiyormu canim
(914 puan) tarafından
Her şeye et kiyma  pırasa yemez taze fasulye yemez karnabahar yemez hepsi mis gibi yemek   dere otu maydonoz  roka sevmez yemekleri yaparsam yersede  içinde mutlaka kiyma olcak yemeklerin valla ben yapiyom istemeye istemeye yiyo  çünkü ben seviyorum :)
(3,100 puan) tarafından
Sen olmasan aç kalır bu adam bacim
0 oy
(14,058 puan) tarafından
Ikimizinkini de beğeniyor kayinvakidem eli çok lezzetli 
(3,100 puan) tarafından
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Beni beğendiği olur annesininkini de ama şöyle bir ör.nEk vereyim mesela en basitinden ben Bi börek yaptım diyelim sadece eline sağlık der bazen n onuda demz annesi aynı böreği yapsa vay annem ne boreek yapmışsın da dilime damağıma değdi de sen bu işi biliyon da ovdukce övüyor daha neler neler 
(3,100 puan) tarafından
Ayyy bana öyle yapcak yolarım
(3,702 puan) tarafından
Alıştım artık
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Benim yemekleri. İsterse beğenmesin:D

(3,100 puan) tarafından
Hele bı begenmesin o zaman görür diyorsun asafgagsgs:D
(11,508 puan) tarafından
Yani kendi hazırlasın o zaman dimi;))))
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Çoğunlukla benimkiler o ama kayinvakidemin elinde lezzetlidir erken evlendigimiz için bende ondan öğrendim  benziyor yani yaptığımız şeyler 
0 oy
(50,392 puan) tarafından
degisiyo bazen benim bazen kaynanamin☺️
0 oy
tarafından
Ablasının beğeniyor genelde geçen alışverişe çıktık hatta görümcem yine gelin yenmese de çabalıyor gibisinden bir cümle kurdu gözüne baktım hani ağzını açmadı o zaman bu zaman mutfağa girmedim acım ölüyorum dese sıçtın bohu ye 
(3,100 puan) tarafından
Boşver kendi yapsın kendi yesin cekemedigindendir emin ol
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Benim yemeğimi beğenir eşim 
(3,100 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 798 göst.
2 Mayıs 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy