mantıklı yorumlar istiyorum lütfen arkadaşlar
acaba ben mi büyütüyorum bu meseleyi
eşimin ailesinin durumu iyi çok şükür rabbim kendilerine versin ev araba arsa tarla var
eve iki maaş bir emekli maaş giriyor yani 3 maaş diyelim bizim eve tek maaş giriyor
şuan eşimin ailesi köydeki evi yaptıracağım 3 bin TL para hazırlayın demiş kişi başı diğer çocuklara
ancak açık konuşmak gerekirse neden benim evim değil benim durumum da yok ee biz neden verelim eşimin kardeşleri ses etme verelim huzursuzluk çıkmasın diyor fakat ben zengin bir insan değilim ihtiyaçları gerçekten olsa yemin ederim verirdim fakat İstanbul'da merkezde yaşıyorlar ve köydeki hiç oturmadığı evi yapacaklar bizim sırtımızdan
olumsuz bakıyorum çünkü
zamanında zor günler bizde yaşadık 1 TL vermediler torun torbaya değer vermezler eşim kavga olmasın diye verir belki ancak verdirtmem büyük bir kavga çıkar çünkü çok çok kötü günler maddi manevi yaşattılar hangi birini anlatsam çok uzun kayınvalidemi arıcaktım eşimin hatrına durdum ama vermicem tamam dedi ama heran herşey ola bilir gibi bir hali var burda para değil benim ve çocuklarımın değeri söz konusu bizim ev kira 4 boğaz ne hakla isterler bilmiyorum benim çocuğum hasta oldu 1 TL yardım etmediler çok doldum eşim hayır diyemiyor pek ben kavga olmadan net tavrımı ailesi ve eşime nasıl koya bilirim kayın valideme ne demeliyim net