İnşallah eşimin kopyası olur. Eşim de babasına çok benziyor. Huyları da babadan alır inşallah.
Ama uyku şeysini benden alsın benim gibi uyamayi çok sevsin
Kim benzeyecek diye meraketmedim ama kayinvalideme ve esime benzesin diye çok dua ettim
Benim ilk kızım oldu suratı aynı ben tabi turunculuğu ortaya karışık iki taraftan da almış oğlum oldu ikinci suratı aynı babası turunculuğu da ablası ama yeni beyaz değil biraz daha buğday tenli benim gibi şimdi 3 cüye hamileyim muhtemelen kız daha eşime söylemedim kesin o da bana benzer diye umuyorum ablamla gitmiştik doktora ultrason kağıdı siyah beyaz yaa net bir şekilde de belli olmuyor ablam baktı baktı ay bu banaa benziyor dedi deli ablama benzese de olur onunda yüzü çok güzel
Amin amin bütün hamileler sağ salim kavuşsun yavrularına❤️❤️Çok merak ediyordum takı renkli ultrasyonda görene kadar aynı babasiii
ya bana yada babasina benzicek baska kime benzesin ama suan icin ablasina benziyor gorunen o zaten o da yuzde 80 bana benziyo gerisi babasi
Yok ben biliyorum zaten oğluma benzeyecek kardeşi))
Ultrasyon fotosunda kaynanam bana benzetiyor herşeyini sadece çenesi kendisine benziyormuş
403,437 soru
12,086,062 cevap
36,375 kullanıcı