Temizlik sil supur toz al yemek yap camasir topla ser ne yapariz baska
Isler beni bekliyo ben oturmus bunu yazıyom
Evdeyim sicakdan geberiyom biran önce günler gecsede doğursam birde boyna uykum geliyo çok şikayetciyim cokk ev hallaç pamuğu gibi karman çorman arada bi hayal ediyorum kendimi ayy su evi toplasan da huzurla yatsan dinlensen keyif yapsan biyandanda amannnnn halin yok zaten cok sıcak bu havada temizlikmi olur deyip gersin geri vazgeciyorum bakalım saat kacda kalkıp işe koyulcam bekliyorum :(
Napayim valla canım besigimizin teki bozuldu hamagıda balkondan tasımaya usendim zaten yer yok ikizlerin biri besikte ayagima ip bagladim salliyom tekinide ayagımda salliyom usenmeyip hamagi getirsemde bacaklarım ugusmasa diyorum ama isteee
Yedi uyandım valla kendime gelmeye çalışıyorum. Kızım uyanır şimdi ve anında kendime gelirim
Evi toparladım kahvaltı yaptım mutfağı temizleyip uzandım koltuğa şimdi akşama ne yapsam diye düşünüyorum bu kadınların derdi neden hiç bitmiyor
Dün boyacı vardı evde bugün temizlik yapılıo her yer heryerde 32.haftalık olduk doktor hazırlıklı ol dedi apar topar temizlik alış veriş işlere koyulduk kızımın kıyafetleri yıkanıyo kısacası çooookkkk iş var çooookkk
1,442,429 soru
23,707,059 cevap
312,011 kullanıcı