0 oy
1,485 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Canlar söyle anlatayım 6 aylık hamileyken evde kuran okutmuştuk bazi masrafları kayinvalidem ödemişti o zaman eşim burda değildi oda yapalım yapalım dedi eşimi beklemeden kendi yaptı. Sonra hergun çok para harcadım yok şunu aldım bunu aldım hesap tuttu hergun. Neyse geçen ay da kızıma mevlit okuttum ama bütün masrafları ben ödedim baya süslü püslü şeyler harcadım kıyafet özel dikime kadar. Bin tl harcadım kayinvalidem de karsiya süsler almaya gitmişti ona da 3 5 bisey sipariş verdim 200 de verdim kendi cebinden ödemesin laf söz etmesin yine diye burdan al süsleri bi kac ta bisey al dedim zeytinyağı unu şekeri tuzu soğanı patatesi felan almış kendine de 3 lü süs tabağı felan almış neyse arkadaslarimla dolma sariyoruz 6 7 kisiyiz geldi bana dedi verdiğin para yetmedi 170 milyonda kendi cebimden aldım onun parasını alcam sizden dedi arkadaşımda e abla senin torunun sonuçta dedi oda yok canım geçen ben kuran okuttum çoğunu ben aldım kocam hala lafını ediyor bana kızıyor dedi neyse bunada eyvallah dedim mevlit başladı takilar takıldı bazıları takmadı altkata kayinvalidemlerde oturdu kaynana kızıyla konuşurken arkadaşım duymuş şu taktı bu takti diye ben duymadım sonra mevlit bitti ben yattım felan aşağa birileri gelmiş en az 4 aile mevlitten sonra anne dedim takı takan oldumu he evet 2 kişi takti 200 var oda benim masrafım cıktı sonuçta dedi o kadar para harcadım dedi ki daha çok kişi geldi onlar için de yok takmadı elbise getireceklermiş sonradan felan dedi yani amacım para değil asla allaha şükür maddi durumum cok iyi ama kızımın parasını alıpta vermemesi ben harcadım o kadar demesi acayip uyuzuma gitti bide gitti kendine ertesi gün yeni telefon aldı esime dedim bana sakın birdaha aşağı in deme seni öldürürüm konuşuyorum kaynanayla ama artık nefret ediyorum insan torununun parasını alır mı hergun kızımi aşağa istiyor ver sevim ver sevim mecbur konuşmak zorunda kalıyorum az once de sipariş verdim gelirken alirmisin parasını vericem diye utansın en azından siz olsanız bu durumda ne yapardiniz konuşurmuydunuz paragöz insanlarla 

20 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Oncelikle cocugumun parasini asla yedirtmezdim. Ve bi daha da yuzune bakmayi gec telefondan bike konusmazdim. Torununu da ruyasinda sevsin bi zahmet.
(2,102 puan) tarafından
Işte sırf o yüzden konuşuyorum hergun bağırıyor kapıdan bakmasam arıyor bakmasam gelip zile basıyor kızı verde seveyim diye o yüzden mecbur konuşmak zorunda kalıyorum bisey diyor cevap veriyorum ama o kadar nefret ettim ki anlatamam ya
(523 puan) tarafından
Canim o zaman acik acik deki kendi torununun rizkina goz dikip utanmadan sevmek mi istiyosun
(2,102 puan) tarafından
Ahh ahh o gün neden susupta cevabını vermedim aklıma tüküreyim ya yine para muhabbeti yapsın dokucem içimi az önce de sipariş verdim merkezden gelirken biseyler al parasını vericem diye tamam dedi ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay cok ayip resmen rezillik yorum bile yapmiyorum 
(2,102 puan) tarafından
Evet rezillik vallahi arkadaşlarım bile bana dedi ki sana hak veriyoruz bacım biz böyle bilmiyoduk ne kadar iğrenç ben utandım o nasıl utanmadı dediler tiksindim ya eşime dedim sakın aşağa in deme seni öldürürüm sana da tekmeyi koyarım gider ananda yaşarsın diye yok sen haklısın gitme zaten aşkım kızı ver yeter inmeni istemiyorum daha dedi zaten eşimde konuşmuyor para muhabbeti yüzünden
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Parassi almasini gectim  en bastan nasik ayip sunu harcadim demesi torunu sonuçta iste dostunu alisveriste tanirsin demisler ya ne bicim babanne
(2,102 puan) tarafından
Ah ahhh işte bende bu paragöz insanlardan cekiyorum eşim de bisey diyemiyor sadece tamam haklısın konuşma boşver askim diyor ama gidip onlara laf söyleyemiyor zamanında bileziklerimi bile aldılar borç var diye tiksindim hepsinden
(12,778 puan) tarafından
Ne diyecen o da ailesi mesafe koru biraz anlasin sogukligunu ve en iyisi ordan tasin
(2,102 puan) tarafından
Ev şuan bizim ama taşınırsak abisi oturur biz de kiraya geçmek zorunda kalırız Boyle de bi sorun var
(12,778 puan) tarafından
Durumum iyi  diyosun cnm gec kafan rahatlasin
(2,102 puan) tarafından
Iyi çok şükür de şimdi eşimin abisi bekar evlenirse ben çıkarsam burdan kiraya abisi gelir oturur ömür boyu onların hepsi böyle ac göz insanlar çıkarsam birdaha evimi alamam sonuçta benim eşimin hakkı bu ev çıkarsak parasını bile vermezler ben kiradayken onlar benim evimin keyfini sürerler o var
0 oy
tarafından
Ayıp ya kendi yapmış kocası laf edecekse ne diye yapmış sen yapcakmistin bekleseymis madem bide harcadığını fazlasini bile almış ki telefon alabiliyo yani yuh yüzüne deseydin keşke 
(2,102 puan) tarafından
:) utanmaz kiz onlar tamam ver derler ;)
tarafından
Başka akrabaya götürür hava atarlar ahahahah :D
(2,102 puan) tarafından
Nasıl bi tarikatın içine düştüm ya ben ;)
tarafından
Sabret elbet Allah görür :D
(2,102 puan) tarafından
Inşallah :) 12k
0 oy
tarafından
Canim bosver . Kendi annem boyle yapsa inanki takmazdim kafaya . Helal olsun derdim . Gidip hesap sorsan ne olacak sanki . Geri mi verecwk
(2,102 puan) tarafından
Hesap sormam zaten ben o gün daha takan olmadi mi dedim yok dedi benim için o an bitti zaten allah sorsun sonuçta mevlit parası ne diyim ki ama konuşmak gelmiyor içimden
tarafından
Kadin zaten boyle bisey icin yalan soyluyosa ne denir ki ona . Bari taktilar ama ben harcadim de
(2,102 puan) tarafından
Mevlitten sonra o kadar insan geldi sonra kıyafet getireceklermiş dedi 200 de bende oda harcadığım masraf  dedi ya
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Rezillik resmen gönderme çocugunu boşver sende gitme anlasın bi yaptıgı çok ayıp üstüne telefon alması felan bari biraz zaman geçsin
(2,102 puan) tarafından
Valla 1 aydır niye sustum diyorum kafayı yedim bundan sonra yapistiririm cevabımı sonuçta kızımın parasiydi o yazık ya
(2,128 puan) tarafından
Bazen beynimiz duruyo gerçekten benimde o kadar sustuklarım varki ah bi fırasatı gelsede lafımı soksam çok pişmanım bişey demedigim icin
(2,102 puan) tarafından
Bende sonradan çok pişman oluyorum sonradan kendimi yiyorum ama onlar fazlasını yapıyor susmicam bidaha bir para mevzusu olsun yediricem o lafları yeter valla ben uzulecegime onlar üzülsün
(2,128 puan) tarafından
Aynen öyle valla onlar oluyo bişey diyen yok o öyle demek istememiştir oluyo birazda biz yapalım valla
(2,102 puan) tarafından
Hakedene hakettiğini vericeksin yoksa kabahatli biz oluruz
0 oy
(3,150 puan) tarafından
Daha neler duyup göreceğiz okuyacağız 
(2,102 puan) tarafından
Malesef böyle insanlardan çok var çok
0 oy
(2,189 puan) tarafından
Benim kaynanamda herseyin parasini bizden ister. Konusmuyorum aramiyorum da Allah muhtaç etmesin hicte sevmem
(2,102 puan) tarafından
Onlarda istiyor he ki ben herşeyin parasını veriyorum sırf lafını sözünü etmesin diye ama insan torununun mevlidinde harcadığı 3 5 kurusu ister mi ya birde üstüne üstlük gelen takılardan haberim dahi yok bu daha kötü amin rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin keşke diyorum bi kavga olsada konusmasam ama konusunca bisey diyor güldürmeye çalışıyor felan susup kalıyorum sabah gelmiş uyuyorum zile basıyor torunlariyla açmadım baya baya bastı acmicam hiç uğraşamam dedim kiz gitti geldi asaga 10 dakika sonra bidaha zile basiyor gorumceninin kızları ya kim o kimm of diye bağırdım yenge bebeğe verirmisin annanne istiyor dedi ordan kaynana seslendi uyuyor mu ada diye uyuyordu uyandı artık dedim sinirle oda güldürmeye çalışıyor napalim nevin senin kızının hayranları çok özlüyoruz elimizde değil gelde konuşma napsam ya hiç görüşmek istemiyorum bende
(2,189 puan) tarafından
Keske onlardan uzakta otursaniz canim. Herseyi yapip sonrada hicbisey olmamış gibi davranmk istiyor.
(2,102 puan) tarafından
O kadar çok istiyorum ki akraba binası hepsi aynı ama ev şuan bizim olduğu için çıkma gibi şansım yok eşimle hiç bir problemim yok ama sırf ailesi yüzünden hep kavga ederim evime yansıması  çok Canimi sıkıyor
(2,189 puan) tarafından
Öyle canim ne kadar esle iyi olsan da ailesi yüzünden tartışma oluyor Rabbim yardimcin olsun
(2,102 puan) tarafından
Amin yavrum allah razı olsun cümlemizin yardımcısı olsun inşallah:*
0 oy
(4,667 puan) tarafından
Kaynanan cok ayip etmis canim ne desen haklisin 
(2,102 puan) tarafından
Yavru vallahi her şeyin parasını veririm kendime bisey alsam onun bile parasını veririm ama bu torununun parası ya içinden ben harcadım diyip almak nedir nasıl bir tarikat bunlar ya
(4,667 puan) tarafından
Yani torunu sonucda böyle yspmamasi lazim harciyosa torununa harciyo
(2,102 puan) tarafından
Işte benimde o zoruma gitti ya lafa gelince ver hergun sevelim çok özlüyoruz demesini biliyorlar işte
0 oy
tarafından
Ayni benim kaynanamlarda oyle cok cimriler napalim mecbur yuz yuze bakiyoruz 
(2,102 puan) tarafından
Ben kaynana olsam cebimde ki son para mi da harcasam gidip torunumun parasını asla almam ya iğrenç bisey
tarafından
Huy iste canim bazilarinin cani çıkıyor huyu çıkmıyor
(2,102 puan) tarafından
Cani çıksın paraları çıkmasın bunların o tarzda insanlar
tarafından
Aynen oyle ....
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Benim kaynananın degisik versiyonu :))) bize bebek icin altin yolladim harcasiniz dogumda falan dedi biz de sevndik 1 hafta sonra kargo geldi altin sahte ama 1 haftaya kadr hic bisi demedi hep ihtycnizda kullanrsiniz dedi kargo glnce bz dedik altin sahte evet biliyom sakaydı diyo naparsin iste 
(2,201 puan) tarafından
:))))) gelmedi kiyamam oysaki cok israr ettiydim de :)) sende aradan biraz zamn gecsin hatrliyip gulersin ♥️
(2,102 puan) tarafından
Çok ısrar etmişsin gelmemiş keyfi bilir boşver :) hiç güleceğimi sanmıyorum vallahi kızımın parasını çalmak gibi bisey bu :/
(2,201 puan) tarafından
Gulmek niye oluyo biliyon mu insan sasiriyo diyoki Allahim ne insanlar var nasil boyle davranabliyor torununa canina kanina yani dimi sonucta onun kani cani . Seninkinin gibisi fazla :)) calms bildiğin kac yasinda kadinsin ya boyle seyler hic hosmu :))
(2,102 puan) tarafından
Hahaaay:) hırsızlığın ve paragözlulugun yaşı yok bunlar da tarikat bunlar tarikat :)
(2,201 puan) tarafından
Bak bu iyiydi ☺☺☺☺☺☺☺
0 oy
(1,722 puan) tarafından
Bizde mevlüt yaptık herşeyi kaynanam üstlendi bn şunu alcam dşyodum kaynanam sen alma baban alır diypdu kayınbabam sağ olsun bezini bile alıyo yani sonuöta kndi torunları sevmeyi biliyolar paranın lafı olmamalı.. 
(2,102 puan) tarafından
Yoook kiz tamam kaynana beşiği aldı mecbur almak zorundaydı nevresim takımı da yarısını ben verim yarısını sen ver dedi oda bunların lafını yapmadı ama gitti herkese şunu ben aldım bunu ben aldım diyor hava atıyordu o yüzden kendi mevlidimi kendim okutayim dedim yinede ben harcadım dedi resmen
0 oy
tarafından
Şok oldum kaynanana tam cadi
(2,102 puan) tarafından
Arkadaşlarımda abartma boşver bunlar normal şeyler diyip diyip durdu yıllarca o gün bunlara şahit oldular birde yemek muhabbeti yaptılar misafirlere kızlar dedi ki hakkını helal et biz sana laf ediyoduk sus diye ama bunlar çekilecek insan değil allahtan esin arkanda yoksa seni biz boşardık kurtarırdık dedi düşün
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Nefret ediyorum bu tarz insanlardan yaptığı şeyi bin kere anlatan insanların burnundan getiren yapma kardeşim o zaman torunun bu çocuk senin yüzüne bile bakmam küçücük çocuğun hakkı ayıp bir şey ya 
(2,102 puan) tarafından
Bende nefret ettim zaten vallahi ben ailemde asla böyle birşey görmedim çok şaşırdım senin torununun parası harcadım diyip almak nedir ya sırf sevsinler torunları diye veriyorum konuşmak zorunda kalıyorum ama nefret ettim hepsinden
0 oy
(532 puan) tarafından

Ay ta benim sinirlerim bozuldu ya bende suan 10+1 haftalik hamileyimde soylebi dusundum ben olsaydim.napardim diye bi kere sonucda torunun o senin  ben olsam cocugumun rizkini kimseye yedirmezdim bu  o cunki çocugun hakki  bi kere onun dusunmesi lazim saten bunu buyuk olarak ama saten para isteyen bi kadindan da ne beklenirki  ama sende esine iyi demissin canim  ben olsam bundan sonra cocuhumu her iatediginde aşaya gondermem de goturmem de belki o zaman kabahatini anlar ama is isten gecdikten sonra anlasa nolur 

:pouty:

(2,102 puan) tarafından
Mevlitten sonraki günler kapıyı açmıyorum arıyor açmıyorum 1 saat sonra bidaha kapıya vuruyor en sonunda açıyorum niye bakmiyosun kapıya telefona yatıyorum diyorum verde kızı sevelim diyolar onlarda utanma olur mu ya o kadar geri çekildim anlamıştır da yüzsüz oldukları için yinede utanmadan hergun istedi kızı eşim karisamaz öldürürüm seni bana aşağa in dersen dedim haklisin konuşma boşver dedi ama çok ıçimde kaldı
(532 puan) tarafından
Iyi Allah dan kocan sana hakvermis ama notmal olanda o sen haklisin saten canim  hayir ayni apartmanda olmasin sıkınti en azindan baska bir semt te falan olsaydin kafanda rahat olurdu canim  ya
(2,102 puan) tarafından
Keşke tek pişmanlığım bu binada oturmak zaten süt felan siparişi vermiştim kaynanaya ne kadar tuttu dedim az önce fisi poşete koydum bak dedi 22 tl tutmuş tamam vereyim birazdan bozdurup dedim tamam dedi şok oldum ya torununa aldigin süt 2 adet te meyve allahım çıldırıcam
0 oy
tarafından
Benim kaynanamda esimden para istemişti normalde bu kadar takmam ama çocuğum yoğun bakımdaydı onu görmeye gidiyorduk her gün 2 gün de bir 50 tl yakıt alıyorduk arabaya üstüne eşim babasına kredi çekip vermişti bi de onların kredisi bizim borçlar ay başını zor getiriyorduk benim çocuğum yoğun bakımda kadının tek derdi para ben de o an sogudum kaynanamdan bir daha isinamiyorum ne tuhaf insanlar ya 
(2,102 puan) tarafından
Evet bizim derdimiz çocuğumuzken onların derdi gerçekten para bende gelen parayla kızım için kurban kesicektim düşün ya o parayı aliyor vermiyor demiyor ki hayır işi sonuçta 170 milyonda benden torunuma olsun ama onlar hesabını yapıyor işte iğrenç insanlar
tarafından
Kaynanaları sevmeyince de sonra bizi suçlu görüyor herkes onlar melek gibi kaynana ya :)
(2,102 puan) tarafından
Evet evet oda var sonra kötü gelin oluyoruz ama onlar ne yaparsa yapsın kaynana değil anne o anneeee oluyor :)
0 oy
tarafından
Valla canım mevlütte toplanan para annenin ve bebğindir benim kaynanada toplanan paranın yarısını kendine almıştı ben ondan geri aldım 

Kayınvalidenin alması günah haram başta. Bıraj günahı kendi boynuna 
(2,102 puan) tarafından
Gözümün önünde alması işte arkadaşım duymuş şu şu taktı diye bir de mevlitten sonra çok kişi geldi kıyafet getireceklermiş sonra dedi 200 var oda benim harcadığım masraf dedi o kadar iğrenç bunlar işte ben kızımın hakkını helal etmiyorum ki çok şükür benim ihtiyacım yok ama o kızımındı sonuçta aynen rabbim sorsun ne diyim
tarafından
Sorar canım kimsenin hakkı kimsede kalmaz
(2,102 puan) tarafından
Amin amin kalmasin inşallah
0 oy
(36 puan) tarafından
Canım ne kadar zor bir durum olduğunu ben bilirim benim kayınvalidem kadar cimri ve paragöz insan yoktur ve bunu tüm memleket bilir artık namı var sabahtan akşama kadar gezer millet al torununa götür diye para verir yanıma gelemeyenler onu alır saklar harcamazda bizim durumumuzda iyi değil  o derece ben dört yıllık gelinim kendisinden bir sigara bile istememisimdir canını istesem verir ama maddi birşey olmasin. Soruna gelince ben konuşuyorum kendisiyle ama herşeyi yüzüne de söylüyorum böyle biyle geçiniyoruz. :)
(2,102 puan) tarafından
Ay aynısı resmen ya onunda namı büyük birde altınlarımı aldılar borç odicez 3 ay içinde vermezsem kefenim olsun dedi 4 sene olucak hala vericek hakkımı helal etmiyorum ben. Bende de şu var aman kırılmasın diye diye bisey demedim ama bu yaptığı bide biraz önce merkezdeyken çocuğa 2 meyve bide süt felan al parasını vericem dedim tamam dedi geldi ne kadar tuttu dedim fişi poşetin içine koydum dedi baktım 22 tl harcamış tamam bozdurup veririm dedim tamam dedi şok oldum az önceki yaptığı ile tamam ya bende bitti bundan sonra ben kirilacagima onu kiricam yapistiricam cevapları torunlarını da bundan sonra zor görür hergun gezicem eve geç gelicem evde yokuz dicem **** oldum vallahi
(36 puan) tarafından
Haklisin çünkü bunlara yüz vermeye de gelmiyor aman aman boşver gez sen keyfine bak bı daha ki sefere de söyle torununa aldığı yiyeceğe verdiği parayi nasıl istermis
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Kayinvaliden büyük çıkarcılık yapmış bundan 8 yıl öncesi evlendiğimde eşim in ailesi o zaman izmir de yaşıyordu kayinvalidem kayınpederim hatrı sayılan insanlar konak düğünüm istanbulda oldu ama kayinvalidem rica etti burada da kizim zahmet olmazsa bi du gun yapalim bahçeli evi var bahçesine 200 kişi net sığar dedim olur tabi sevip saydığı insanları çağırmış ama 200 kişi nerede net 600 kişi var kapılardan gelip görüp gitti millet o zaman altın para olmuştu baya biz sabah geri dönecektik kayinvalidem çekti beni odaya üzerine takılanlar hariç elden kaynanam a 3700 tl 9 çeyrek 3 yarim verilmiş hepsini bana verdi eğer gene veren olursa kizim istanbul daki düğüne getiririm ben dedi ve o gün işte bu insandan bana asla zarar ziyan gelmez dedim ki almadım o parayı çünkü en az 8 yıl önce 15 bin oradaki düğünde harcadilar kadin gelirken 2 battaniye 1 nevresim takimi 2 çeyrek getirdi olmaz kizim bunlari al diye ve ben 3 yıl sonra doğum yaptim o düğünde takılan izmirdeki paraları doğum hediyesi olarak trabzon bilezik yapıp takti kendiside dedi senin hakkın elimi sürmedim diye. Yani ne oldu gözümde değeri 1000 kat arttı canımın içidir kendisi .ama senin kayinvaliden in yaptığını yapsaydı konuşurdum arada resmiyet olarak ve 1 kuruşunu dahi hediye bile olsa almazdım.sen yerden göğe kadar haklisin .
(2,102 puan) tarafından
Var ki zaten paraları eşimde o yüzden konuşmuyor geçen eşim taksi alalım hergun parasını size vereyim ben çalışayım dedi tamam demişler araba bakmışlar sonra akrabaları almayın elinizde kalır o araba diyip vazgeçirmişler eşimde o yüzden konuşmuyor araba almadılar diye o yüzden paraları olduğunu biliyorum araba alacaklardı 1 gün içinde caydilar sonra bilezik mubabbeti gecti yok kredi cekicektik paramız mi var ayağı yaptılar hemen acayip paragozler esim bile artik konusmuyor bende kirilmasinlar yazik torunları  sonucta görsünler dedim ama yarın 22 tl borcunu verirken fazla vericem bozuk yoktu kalsın sende dicem kızı sorunca da uyuyor dicem daha da konusmicam nefret ettim ya eşimde bilezikler yüzünden bana karşı mahcup boşver canimiz sağolsun bak evimiz var en azından diyor ama yok ya evde kaynımın evi bekar kaynana da yine arkadaşım varken evlenince taşınırsın öyle anlaştık sonuçta gökhan sizden büyük dedi bende sorun değil taşınırım ama oglun kirayı ödemesin bak Nasıl kapının önüne koyarım çocuğunu da göremez bidaha diyip ona laf çarptım artık arayı açıcam çok nefret ettim çok eşim de bisey diyemiyor her an sinirden birine saldırıcam ya
(5,940 puan) tarafından
1.si tam kolpa bunlar canım sallama ziya vardı ya aynen o misal.
2.si boşver bu sefer taksi alinsa kaynanan derki taksinin su kadar getirisi var oğlum sen bize az veriyorsun sağdan soldan duyarsınız ki paranın çoğunu onlar alıyor dediklerini .sende bu kaynana varken der mi der.
3.sü bileziklerini ne yap ne et al canim onlar üzerine yatmasınlar lütfen.
4.sü gökhan evlenince taşınırsın tabiki bunlardan ohhh uzakta olursun dua edelim de gökhan hemen evlensin.
6.sida 22 tl nin parasını aynen 30 tl ver ekmek alırsın sende yoktur çünkü para de tebessüm ederek mutlaka anlar zaten.
7.si çocuğu 2 gunde 3 günde 1 göster kapıyı çalarsa açma uyumuşum kızımla dersin süpürge açıktı dersin.
8.si yarın mübarek cuma günü Allah sana peygamber sabrı versin canım ❤
(2,102 puan) tarafından
1. Ye katılıyorum sonuna kadar :)
2. Ben eşime de dedim hayırlısı buymuş demekki iyikide olmamış:)
3. Alicam zaten evden çıkın muhabbeti yapsın bir daha alın dolapları parkeleri evinizi benim takılarımı verin yok vermiyorsanız oglunuzu da alın diye yediricem onlara o lafı.
4. Adam 34 yaşında evde kalmış kumarcı hayri gibi evlenicegini sanmıyorum
5. Besinciyi unutmuşsun aşkım:) çok güldüm burda :) allahta seni güldürsün :)
6. Parayı verip lafı sokucam zaten kendi utansın bundan sonra ben değil.
7. Bundan sonra zaten görmeye hakları yok uyuyorum dedikce sabahın körunde yumrukluyor kapıyı ama acmicam bilerek açmadım uyuyorum dicem.
8. Amin allah razı olsun güzellik rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah ❤
(5,940 puan) tarafından
5.de eror vermişim vallahi canım:) oglum u emziriyordum ondan ötürüdür. Haklisin hepsinde onlar utansın. Allah senden de razı olsun canım.
(2,102 puan) tarafından
Sorun değil yavrum gülelim diye dedim :) amin cümlemizden inşallah:*

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 301 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,450 göst.
10 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde ❣♚ Dry❦Şngl ♚❣ (2,865 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 491 göst.
0 oy
45 cevap 601 göst.
4 Aralık 2024 Aile kategorisinde Eylulervam03 (404 puan) tarafından soruldu

406,558 soru

12,194,710 cevap

36,729 kullanıcı

...