Canlar söyle anlatayım 6 aylık hamileyken evde kuran okutmuştuk bazi masrafları kayinvalidem ödemişti o zaman eşim burda değildi oda yapalım yapalım dedi eşimi beklemeden kendi yaptı. Sonra hergun çok para harcadım yok şunu aldım bunu aldım hesap tuttu hergun. Neyse geçen ay da kızıma mevlit okuttum ama bütün masrafları ben ödedim baya süslü püslü şeyler harcadım kıyafet özel dikime kadar. Bin tl harcadım kayinvalidem de karsiya süsler almaya gitmişti ona da 3 5 bisey sipariş verdim 200 de verdim kendi cebinden ödemesin laf söz etmesin yine diye burdan al süsleri bi kac ta bisey al dedim zeytinyağı unu şekeri tuzu soğanı patatesi felan almış kendine de 3 lü süs tabağı felan almış neyse arkadaslarimla dolma sariyoruz 6 7 kisiyiz geldi bana dedi verdiğin para yetmedi 170 milyonda kendi cebimden aldım onun parasını alcam sizden dedi arkadaşımda e abla senin torunun sonuçta dedi oda yok canım geçen ben kuran okuttum çoğunu ben aldım kocam hala lafını ediyor bana kızıyor dedi neyse bunada eyvallah dedim mevlit başladı takilar takıldı bazıları takmadı altkata kayinvalidemlerde oturdu kaynana kızıyla konuşurken arkadaşım duymuş şu taktı bu takti diye ben duymadım sonra mevlit bitti ben yattım felan aşağa birileri gelmiş en az 4 aile mevlitten sonra anne dedim takı takan oldumu he evet 2 kişi takti 200 var oda benim masrafım cıktı sonuçta dedi o kadar para harcadım dedi ki daha çok kişi geldi onlar için de yok takmadı elbise getireceklermiş sonradan felan dedi yani amacım para değil asla allaha şükür maddi durumum cok iyi ama kızımın parasını alıpta vermemesi ben harcadım o kadar demesi acayip uyuzuma gitti bide gitti kendine ertesi gün yeni telefon aldı esime dedim bana sakın birdaha aşağı in deme seni öldürürüm konuşuyorum kaynanayla ama artık nefret ediyorum insan torununun parasını alır mı hergun kızımi aşağa istiyor ver sevim ver sevim mecbur konuşmak zorunda kalıyorum az once de sipariş verdim gelirken alirmisin parasını vericem diye utansın en azından siz olsanız bu durumda ne yapardiniz konuşurmuydunuz paragöz insanlarla