0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
Kızlar eşiniz akşam.isten geldiğinde kapıyı nasıl açıyorsunuz  hoşgeldin diyerek mi yoksa opernisinizde sabah evden çıkarken falan ilgilenirmisiniz böyle ben hiç bişey yapmıyorum.odun gibiyim belkide bazen buyuzden mutsuzum diye düşünüyorum 

37 Cevaplar

0 oy
(5,329 puan) tarafından
Akşamları gelirken selamlaşırız zonrada hoş geldşn hayatım derim sabahalrıda oğlum uyanıkken hayıtlı işler derim değilsede öper sarılır öyle gönderirim
(915 puan) tarafından
Oğlumun babası gelmiş hoş gelmiş
Kocam hoşgeldin
Hep bunlar☺️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hoşgeldin yok bizde üstüne atlarım direk yapışır uyuyana kadar koala gibi bırakmam :D

tarafından
;)))))))))
(1,424 puan) tarafından
Gerçekten mi kız
tarafından
Valla kız. Geldiği dakika hep bellidir eşimin kapıda beklerim sesi duyunca hemen açar atlarım. Eşim de ben bir yere gidince 64936392 kere falan mesaj yazar saçını özledim burnunu özledim elini ozledim diye :D 7 senelik evliyiz 2 çocuğumz var
tarafından
Hahaja burun önemli bişey sonuçta özlenmez mi hiç :Dddd çok hoş valla Allah muhabbetinizi daha da arttırsın :))
(1,424 puan) tarafından
Maşallah canım 7 senelik birde bir sırrın var mı nedir :)
tarafından
Valla yok yaa hiç bir sirri yok nasıl oluyor bende anlamıyorum ama Allah esirgesin öyle işte
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bazen hoşgeldin derim bazen sarılırım direk bazende  aman efendim kimler gelmiş derim güleriz 
0 oy
tarafından

Gülerek açarım kapıyı selamün aleyküm der ve aleyküm selam derim, atar kendini koltuğa :D 

0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bazen hoşgeldin derim bazen sarılırım direk bazende  aman efendim kimler gelmiş derim güleriz  
0 oy
(914 puan) tarafından
Hoşgeldin der sarılır öperim  giderkende öle sarsılmadan öpmeden asla geçirmem 
(1,424 puan) tarafından
Ne güzel  bir alışkanlık ben yapamıyorum
0 oy
tarafından

Gece saat 2 3 gibi geliyor ona kapıyı açtığım gibi geri yataga kosuyorum uykum kaçmasın diye çünkü bebeğim erken uyaniyor esim oglende uyanıyor gündüz ilgileniyorum işe gönderirken mutlaka kapıdan yolcuklar pencereden el sallarım :D

(1,424 puan) tarafından
Ne güzel sanırım odun gibiyim yorumları okudikca
0 oy
(16,546 puan) tarafından

Kapıyı açınca selamün aleyküm der bende karşılık veririm demezse de hoşgeldin canım derim abdesti yoksa o öper sabah da öper giderdi bu aralar yapmıyor :getlost: dedin de şimdi gelsin kavga edeceğim hahahah

0 oy
(9,620 puan) tarafından

Daha alt katta giriş kapısının sesini duydugum zaman bende yukarıdan daire kapısını acarim sarılırım hosgeldin derim gittiğinde de mutlaka ugurlarim aşağıya inene kadar kapatmiyorum kapiyi..evlendiğim günden beri böyle alıştım hep böyle gidiyo :)

(1,424 puan) tarafından
Ne güzel canım ben yapamıyorum ya
(9,620 puan) tarafından
Sanirim biraz yapi meselesi canım aslinda biraz kendini bu konuda törpüleyemezmisin tabi eşin sorun etmiyosa hic kafana takma ama onunda hoşuna gider
0 oy
(167 puan) tarafından
Sabah öpüp sarılmadan işe gitmeyiz akşamda geldiğinde hoşgeldin derim güler yüzle karşılarım sarılırız, yani bunlar küçük ama önemli şeyler bence evlilikte. 
(1,424 puan) tarafından
Kesinlikle ama ben odun gibiyim
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Ayni anda çıkıp ayni anda girdigimiz icin eve hic oyle seyler yasayamiyorm;)
0 oy
tarafından
Ne sabah nede akşam konuşmayız gidip gelirken gerek duymayız o gider yada gelir değişen birşey olmaz :)
(1,424 puan) tarafından
Hahah kendime uygun aradığım yorumu buldum neden odun gibiyiz
tarafından
Bence onlar çok yapmacık:) sulu sulu şeyler
(4,902 puan) tarafından
Sizdenim bende kızlar:)))
(1,424 puan) tarafından
Yani abartmadan yapmak gerek aslında
0 oy
(1,033 puan) tarafından
11 aylık evliyim bir gün aksatmadi sabah giderken öpmeyi sarılmayı akşam o gelirken bnde sıra olduğunu düşünüp hoşgeldin askm der sarılır öperim
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Cokta şey yapmamak lazim 
0 oy
tarafından
Sabah kahvaltisini hazirlarim giderken yolcu ederim aksam gelince güler yuzlü karsılayıp hosgeldin derim  :)) yap kiz adamın hoşuna gider :)
0 oy
(8,394 puan) tarafından
Ben hiç hoşgeldin demem kapıyı açarım o direk beni öper bende onu öperim sonra yemek yeriz sabahta kalkar beni bazen öper bazen opmez ise gec kaldiginda fln acelesi oluyo bazende yataktan kaldırır gel yolcu et der o şekilde kalkıyorum sjsjjsjs
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Sabah giderken öperek ugurlarim akşam gelince kapıyı açarız oğlumla beraber hoşgeldin der öperim camda bekliyoruz zaten kapıyı vurmadan açıyoruz :)
0 oy
(936 puan) tarafından
Tabiki derim ben nasıl karşılarsam oda bana oyl e davranır bir işve billr cilve bak nasıl yüzünüz güler o zaman opmeden çıkmaz evden oda beni 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Bakkala gtse derim sabah hep uğurladimmm annemden babamdan böyle gördm
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Hoşgeldim askimmmm derim oda hosbukduk bebeğim der öper sarılır sonra geçer 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 330 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 973 göst.