0 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (889 puan) tarafından
Herkese merhaba kizlar yani tüm cevapları okudum diyorum ki bir benim eşimde mi sorun var sürekli dışarı çıkmayı seviyor kendisi araba olsa senide çıkarırım diyor önceden bu durum gözüme batmiyordu ama şimdi batıyor inanın kendi kendime dusunmekten kafayı yicem daha önce bu arkadslari yüzünden boşanmak istediğimi bile söyledim konuştuk hallettik bna sen zaten değerlisin arabamız olsa götürürüm diyor aslında sorunum ney cidden bende bilmiyorum gerçekten fazlami abartıyorum şu anda haftasonu yasaklar var diye çıkmıyor ama onun haricî haftada bir yada 10 günde bir mutlaka görüşürdü ben mesela gitme desem kavga çıkıyor daha önceleri benide gezdirirdi gözüme hiç batmazdı ama şimdi bi bırakıp gitse dert ediyorm neden böyle oldum bilmiyorum lütfen bna fikir verirmisiniz tabi evlenmeden önce de böyleydi bazen diyorum acaba kafayı mi yiyorum neden ben böyleyim yani benim sorunum ne bilmiyorum sizden fikir almak istiyorum çocuklar yokken rahat rahat gezer dolaşırdık hiiç problem olmazdı ama şimdi çocuklar biri 3 yaşına gircek biri 8 aylık annemler arabayla yarim saat kayinvalidem de öyle ablam desen oda öyle sizce tam olarak neyi kafama takiyorum eşimin davranışları normal mi yoksa sorun bendemi eltimle aynı binadayız mesela kaynım onu asla dışarı çıkarmaz oda istemez arada kayinvalidemlerle gezerse gezer o kadar ama onlar bastan beri böylelerdi kaynım öyle çok arkadaşlarıyla denize falan gitmez ama bizmki gidiyor ben denizi çok seviyorum diyo ama benide çıkardığı zamanlar oluyor uzun oldu kusuruma bakmayin yorumlarınızı okuycam cocuklardan yazamıyorum lutfen kırıcı yorum yapmayın teşekkür ederim. 

2 Cevaplar

0 oy
(968 puan) tarafından
Esinizin arkadaslariyla da vakit gecirmesini kisitlamayin bence sizi de cikarmali tabiki ama iste bunlari sorun ettiginz icin uzerinize dusmuyor olabilir cocuklarda buyuk aslinda hep beraber vakit gecirebilirsinz. Imkaniniz varsa 1 gunlugune araba kiralayin oyle teklif edin benm esimde oyle arabasiz hc biyere gitmz utanmasa tuvalete arabayla gider suan arabamzi sattik hergun araba bakar erkeklee bu araba mevzusunu cok buyutuyor
-Reklam-
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bacim sende cik marketleri gez kokuslari gez

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 539 göst.
0 oy
4 cevap 256 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 303 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 253 göst.

412,974 soru

12,433,508 cevap

45,742 kullanıcı

Kategoriler

...