Eşimin ailesinden hiç haz almıyorum görüşmek dahi istemiyorum yüzlerini bile göresim gelmiyor bi kaynanam var bir görümcem iki tanede kaynım normalde sık görüşmüyorum sadece ben gelinim bir aralar görümcemle fazla yüz göz oldum ondan dolayı dolayı aram açıldı bunlarla eşimle de tartıştığım olurdu bazen bunlardan dolayı görümcem kaynanamı istediği gibi elinde oynatır kaynanamın sözü bile geçmez saygısız gorumcem ne derse kaynanam onu yapar bir dediğini iki yapar diyelim birseyde olsa bunlarla aramızda büyük kaynima kaynanam herşeyi geçer büyük kaynimda herşeyi sorgular sanki ben görümcemle ıyi olmak zorundayım büyük kaynimi hiç sevmem sevimsiz aklınca şekil koymaya çalışıyor belli etmeden tabi annesiyle kız kardeşiyle birşey olsa tartissam kaynanama kızıp birşeyler soyledimde büyük kaynima söyler dedikodu yapar gibi aslında kötü biri değil kaynanam görümcemden dolayı kaynaklı yapıyor aramız eskisi gibi değil ya eşimin pek dert etmez karışmaz da ama beni anası gile getirmek istemiyor ben oraya gidince görümcemi ve bide bunları görünce gerildiğim oluyo iki tane çocuğum var onları görmek istiyolar falan falan sanki benim çocuklarımı görümcem doğurmuş pislik hiç sevmiyorum onu kaynanam böyle arasıra arar çocukla konuşmak için gitmediğimiz için bende onlara saygılı davranmaya çalışıyorum ama hiç görüşmek bile istemiyorum eşim desen kayinlarimla aynı yerde çalışıyorlar ama kayinlarim diyor eşime çocukları neden getirmiyorsun annem özlüyor helede o büyük kaynım eşim sanki iki arada bir derede kalıyor artık bana söylemiyor bile onları gelip bana görümcem yakında evlenicek inşallah çekiyorum o gittiği zaman bu kadar sıkıntı yaşamıycamı düşünüyorum oda ortaligi karıştıyor benim çocuklarımın delisi biktim bunlardan sizden ricam bana fikir verin ne olması gerek nasıl olması gerek beni çocuklar için aramasını bile istemiyom kaynanamın