Trabzon görev yerimiz kızlar biliyorsunuz buranın insanı çok fanatik bilen bilir başka takımlı nevresim astım diye balkonuma taş yağmuru bile yaptılar olaya geliyorum yatıyoruz geçen sene tam uykuya daldım bir bagris silah sesleri sokak apartman yıkılıyor bir kalktım eşime tokatı yapistirdim o panikle kalk darbe oluyor çocuğu al diye eşim fırladı silahını aldı ben oğlumun yanındayım sokra marslari duyunca anladık ki Trabzon Spor şampiyon olmuş elim ayağım zangir zangirdi asla unutmadıgim hala analtirken güldüğümuz bir olaydır dizinde var mı böyle değişik şeyler
Enteresan değil ama komik var
Bende cookkkk böyle anılar en basiti nikâhım kiyilacak imzaları attik eşimin ayaklarına basıcam ayakkabıları çıkarmış koymuş ayağını sandalye altına almış ayakkabılar basıyorum basıyorum boş orda herkezin için de bunuñ ayakları.kaybolms deyip masanın altına eğilip boş ayakkabıları alıp çıkmıştım eşimde vermedim ayakkabıları nikahtan ayakkabısız cıktı ☺☺☺
Eskiden roman mahallesine yakın otururduk malum düğünleri çok eğlenceli olur yazın bol bol düğün yaparlardı bizde sesini duyar kanımiz kaynardi birgün komşu anneme kız gel bugün gidelim kim ne dicek bir kenarda oturur bakarız egleniriz dedi annem ben komşu gittik tam oturduk ayy ne guzel derken kadının biri orkestranin mikrofonu aldı eline "ne bakıyoruz leyyynnn gö.tunuze yar.ak mi girdi" diye bağırmasın mi orkestra şok aaa ayıp oluyor abla filan dedi bir anda herkes kalkıp kacismaya başladı meğer kavga çıkmış bizimde bir kacisimiz var birdaha töbe ettik gitmeye toplasan 10dk durmadık
Öyle değilde şuan aklıma gelen nişanlıydik babam tersinden kalkmış o gün dışarı cikmamiza izin vermedi arabası evdeydi dükkana gitti anneme yalvar yakar arabayı çaldık gezmeye gittik babam gelirse annem oyalar bişey demez diye rahat rahat gittik neyse biseyler yedik büyük bir alisveria merkezi var alışveriş yaptık felan annem aradı baban gelecek 1 saate gelin diye bizde apar topar otoparka indik ki araba yok sağı ariyoz solu ariyoz araba yok babam arabaya değil söz dinlemedigimize ağzımıza edecek biliyoruz tamm 1 saat araba aradık yanlış katta ariyomusuz bulduk artık ama ben nasıl titredim biz eve girdik 5 dk sonra babam gelmişti
1,493,564 soru
24,402,420 cevap
350,256 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın