0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bebegim iki aylik dogdugundan beri kusuyor sasfglik ocagindaki doktor fazla beslenmeden oluyodur demis sordurmusdum carsamba gunu randevu aldim gosdercemde sizinde bebeginiz su gibi kusan agiz dolusu artik hicbirsey dayanmiyo malesef neden olabilir sizce moralim cok bozuk ya 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Reflusu olabilir. Çocuk doktoruna götürmelisin
(14 puan) tarafından
Gosdercem carsamba randevu var inşallah onemli bisey degildir ya asiri sekilde ve surekli kusuyor bugunde mama icerken emerken cok agladi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm bende doktora götürdüm doktor fazlasini cıkarıyor dedi emzirdikçe emiyor doyduğunu bilmiyormuş bebekler fazla emincede geri çıkarıyor
(14 puan) tarafından
Canim biz artik ne kiyafet ne carsaf senindemi bu sekildeydi ne icgiyse geri fazlasiyla cikiyor
tarafından
Aynen canim benimki 4 aylık hala kusuyor
(14 puan) tarafından
Tm canim
tarafından
Ewt canm normal dedi
(13,313 puan) tarafından
Post kapanmış kusura bakmayın buraya yazdım o dediğin gibi ise reflüdür yaşına kadar anca geçer öyle çabuk teşhis ve tedavi olmuyor bebeklerde çok önemsemiyor benim oğlanda var genetik ben 34 yaşındayım doğdum doğalı var.
0 oy
(2,266 puan) tarafından
6.aya kadar ne çektim ben ya ne kıyafet yetiyordu ne bişey 
(14 puan) tarafından
Neydenoluyormus peki hic sordunmu
(2,266 puan) tarafından
Sordum sormazmıyım fazla emdiğinden dediler her seferinde çünkü kilo alımı iyiydi o yüzden bişey yapmadılar
(14 puan) tarafından
Insallah ya birseyi yoktur o kustukca benim icim parcalaniyo
0 oy
tarafından
Evet 7 bucuk aylik olana kadar kustu 
(14 puan) tarafından
Benim ilk oglumda 9 aya kadar surekli kusardi ama bu kadar degil ve peynir seklindeydi bu bildigin su kusuyor
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Moralini bozma oğlum 2 ay 21 günlük benimde ayni sorun var günde  5 kez degistigimi biliyorum halen devam...
(14 puan) tarafından
Peki gosderdinmi ne dediler
(7,617 puan) tarafından
Ebeye sordum normal dedi
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Aşırı gazliydi oğlum batın ultrasyonu çekildi özelde mama değiştirdik bir koltuktan diğer koltuha geçerken el havluları koyardım dolardi
(14 puan) tarafından
E
Benim kizimda ayni ya artik sasirdim kaldim
(5,725 puan) tarafından
Büyüdüler şükür benim ama 7 8 ay kusmadan çektim şuan beş yaşındalar ikizler benim..Aptamil ar antireflu olan bebekler için onu sorabilirsn doktora

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 229 göst.
+2 oy
8 cevap 245 göst.
0 oy
4 cevap 436 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 358 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,084 soru

24,396,042 cevap

349,752 kullanıcı

...