0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Kızlar lokantalarda kırmızı lahnaa getiriyorlar kıvamı çok iyi oluyor onun turşusunu yapmak istiyorum nasıl yapılıyor arnizda yapan varmı varsa tarif verirmisiniz teşekürler simdiiden

12 Cevaplar

0 oy
(122,508 puan) tarafından
sirkeyle ovaliyolar 
(56 puan) tarafından
Turşusunu yapsam nasıl yaparım
(122,508 puan) tarafından
hic yapmadim tursusunu ben
tarafından
Ne sirkesi fark ediyomu
(122,508 puan) tarafından
uzum sirkesi
tarafından
Tmm saol canım evde tek o sirke vardı zaten :)
-Reklam-
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Youtube ye cheff Oktay usta diye yaz video çekip çok güzel anlatmış geçenlerde gördüm bende.
(56 puan) tarafından
Tamma bakarım
0 oy
tarafından

Ben yaptım mor lahana diyosan 

 1 adet lahanayı yıka tertemiz sonra incecik kıy yada rendele nasıl istersen onu 1 yemek kaşığı tuzla iyice ovala onun rengi değişecek suyu çıkacak içine 1 buçuk su bardağı üzüm sirkesi ekle yine yoğur sonra şişelere doldur ben yaptım bitti bile 

tarafından
Çok saol canım yapacam:) çok basitmis
tarafından
Aynen dediğim gibi yap şahane oluyo tadı
tarafından
Yapınca  sana msj atarim:)
tarafından
Hadi inşallah şimdiden afiyet olsun Tuzunu kendi ağız tadına göre ayarlama yapabilirsin birde yumuşak olsun diyosan iyice ov
tarafından
Tamamdır teşekkürler. ❣♥️⚘
0 oy
tarafından
Dogra limon tuz sirke ile ov bas kavanoza ama sulu olmayacak cok. Kendi suyuyla olacak hemen hemen
(56 puan) tarafından
Hangi sirke ve ne kadar süre kavanozda bekler uzun süre beklerse sorun olurmu 1 ay 2 ay falan
tarafından
Buzdolabina koy 1 haftada olur. Buzdolabindan cikarmazsan bozulmaz mumkun mertebe kucuk kavanozlara yap
0 oy
tarafından
Kara lahanayi dogruyorum tuz atiyorum legene karistiriyorum rengi degisiyor .kavanoza dolduruyorum sarimsak sirke limon tuzu koyuyorum 2 3 gune hazir  .
0 oy
tarafından
Onu bende çok merak ediyom :)
tarafından
Üste yazdım kız bak
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Limonla tuzla elinde ovala bak nasi aynısı oluyo
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Ben salatalik dograyici ile doğruyorum. Sonra onu tuzla bir tepside ovaliyorum dakikalarda renngi baya değişiyo. Suyunu birakiyor. Onu bekletiyorum biraz. Sonra cam kavanoza koyuyorum. Sıkı sıkıya bastira bastira koyuyorm hava almicak gibi. Tepside kalan suyunu üzerine döküyorum. Bi daha tuz atmiyorm tuzla ovaladgm icin. Cok az bi boşluk kaliyor ona da sirke koyuyorm

Benim tarifim bu. Esim de çok begenir. Annemin tarifi aslnda:D
0 oy
(4,857 puan) tarafından

4 sene lokantada çalışan ben bu tarifi yapardık :Ddaha doğrusu ben yapardım


İnce kıyılmış mor lahana bidona koyuyordum üzerine tuz limon suyu koyup ovaliyordum sonrasına su koyuyordum fazla yaptığım için evde tek seferlik yapınca tuz limon suyu ile ovalayip salatanın içine öyle koyuyorum
0 oy
(337 puan) tarafından

Geçen gün yaptım bir tane kırmızı lahanayı ince ince doğra bir tane limonun suyunu sık üstüne dök iyice ov onları yarım saat ağzı kapalı bi şekilde beklet sonra üstüne bir çay bardağı sirke göz kararı tuz at karıştır güzelce hepsini harmanla kavanoza doldur üstüne yarım çay bardağı kadar du dök kavanozun ağzını sıkıca kapat ertesi gün yemeye başlayabilirsin ama ne kadar dursa o kadar güzel oluyor buzdolabında saklayacaksın afiyet olsun :))) 

0 oy
(12,523 puan) tarafından
Tuz sirke limon lahana☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 104 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 574 göst.
19 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 319 göst.
22 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.

404,214 soru

12,109,402 cevap

36,430 kullanıcı

...