0 oy
560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (225 puan) tarafından
Hanimlar kayinvalideniz 2.cocugunuzda hevesli miydi nasildi ve dogumdan sonra hediye olarak ne takti sizlere

32 Cevaplar

0 oy
(1,275 puan) tarafından
Su an ilk hamileligm. Iki tarafinda ilk torunu olcak. Eşim simdiden ailesini tembihliyor doguma kadar paranizi biriktirin bilezim takacaksnz diye:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adetimizde öyle bişey yok çok şükür
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Ilkinde kayinbabamin adını koyduk erkekten ilk torun 2 tane takım aldılar başka birşey yok ne bana ne çocuğuma hiçbirşey takmadılar kendi.ailem oğluma künye bana yüzük bir valiz.dolusuda oğluma kıyafet aldılar ilkine takmayan ikincisine hiç takmaz bende kurban ederim kendi annemin babamın adını koyacağım ikinciye hamile.kalirsam daha oğlum 4 aylik☺
0 oy
tarafından
ilk hamileliğimde  ilk torun olmasına rağmen cok hevesli değillerdi  2.ye hamileyim sanki hamile değilmiş gibi 

'hediye konusunda da hic bisey yapmadılar esim tarafı bir takım elbise bile 
(1,763 puan) tarafından
Vallaha benim kayinbabam da biz adını koyduk 2 tane takım almış zıbın patikli 35 tl vermiş toplam başka birşey yok gorumcemde oğlunun eskilerini salmış aklıma geldikçe çıldırıyorum
tarafından
yine benden iyisin canm  :) bende inan ne 1 takım nede bi 5kurus verdi :)
(1,763 puan) tarafından
Kız bizde de para yok 35 tl zihinlere vermiş fiyatını söylüyor ona rağmen doğumda kocamdan ödün istemiş kömür istemiş mutfak alışverişi için para istemiş kendi ailemde aynı memlekette ben doğum yaptım kendi annemgilde kaldım kocamda 3 4 gün annemgilin yanında 10 günde kaynanamgilde kaldı ya sanki bana baktılar herşeyi eşime yüklemişler eşimde kavga çıkmadan surdan gidelim diye yapmış yani bide 1000 tl biz verdik çıktık
(1,763 puan) tarafından
Doğumdan 17 gün snra eve geldik kayinbabam arıyor eee annenle benim tel faturalarımı öde ben yarın gönderecem biz faturaları ödedik 100 tl ertesi gün kayinbabam 100 tl gönderiyor oğlana mama parası gönderdim diye gönderiyor ertesi günde oğlanın mamasını aldınız mı dedesi ona kurban olur diyor adı mama parası gönderdi oluyor bizde ses etmedik ilk defa verdiğimiz parayı bir şekilde gönderdi mama parası filan fark etmiyor gönderdi ya
0 oy
tarafından
3 tane çocuk doğurdum saolsun kocamdan aldı altını getirip taktı kendi yapmış gibi bak yine sinir oldum haaa 
0 oy
(619 puan) tarafından
Gölge etmesin baska bi beklentim yok
0 oy
(936 puan) tarafından
Hevesli değildi bı çeyrek taktı 
0 oy
tarafından
Çeyrek taktı kayınbabam. Kaynanam da ucuz kalitesiz bi kaç kıyafet aldı. Hiçbir şeye yaramadı aldıkları.
(10,057 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ztn 2 çocuğum var 2 sindede havalara uçtu sağ olsun bu arada 1 kuruş vermedi takmadı bişey yaptırmadı birlik oturyorduk ama genede bişey yapmalıydı 
0 oy
(595 puan) tarafından
İlk çocuğumdu sagolsunlar yatağını aldılar bide künye taktılar bizde anneyede alınır hediye aslında ama eşimin tarafında yok galiba öyle bende hiç sorgulamadım aramadımda yani :) 
0 oy
tarafından
Benimki oğluşumu ver siz kendinize bir tane yapın diyor :)))
0 oy
tarafından
Hiç bir hediye almadi üstelik sezeryanla doğum yaptım 3. Günü evmde kavga cikardi

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 625 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
25 cevap 1,207 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nur.06 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 447 göst.
15 Eylül 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu

409,492 soru

12,308,334 cevap

38,633 kullanıcı

Kategoriler

...