0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (11,932 puan) tarafından
Kızlar kızım iyimiş şükür. Hem belirteyim müjdeleyim hemde aklıma takılan sorayım cunku su an elimde bir para var da o yuzden. Kızlar biz Esimle bosanıyoruz ve ayrı Yasıyoruz. Gecen anneler gününde bana hediye almıs cocukların adına. Kabul etmicek gibi oldum onlar alamazdı cok ufak lar dedi. Sözde kızım istemiş babasından alalım diye. Allah var yukarıda bana iyi koca olamadı ama iyi baba. Arada patlasada dövmedi birsey yapmadı. Dr kontrollerine filan ilgilenir gezdirir. Neyse. Ben şimdi buna cocuklara istinaden hediye vs alayım mı? Sadece kızımı aratıp kutlatayım mı? Küçügü ilk babalar günü 

7 Cevaplar

+2 oy
(683 puan) tarafından
Fazla incesin bence ben boşanacağım adama günahımı almam vermem eğer beni kaybedecek kadar kötüyse o çocuklara huzurlu hayat yaşatmayacak aile huzurunu tatırmayacak Bi adamsa o adama hediye değil ceza verilmeli 
(11,932 puan) tarafından
Cezanın en alasını yasıyor zaten.
-Reklam-
+1 oy
(435 puan) tarafından
Al bence iyi de babaymis zaten belki iyi seylerede vesile olur
(11,932 puan) tarafından
Yok kuzum ikimizde barısmak vs istemiyoruz. Hatta bana gencsin elbet karsına biri cıkacak vs dedi
(435 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun en azından anlayışlı ilerde sorun çıkaran tiplerden deyil demekki
(11,932 puan) tarafından
Mecburi anlayıs bacım geri  vites yaptı keske ilk baslarda olaydı
+1 oy
(339 puan) tarafından
Bence yapmalısın kuzum o  da bi baba sonuçta 
tarafından
+1 benden özel değilse bende merak ettim 2.sansi hiç mi haketmiyor acaba cevap vermek istersen tabi
(11,932 puan) tarafından
Cok konu var bacım hangisini anlatayım? Aldattı aldatmadım dedi yeminşer etti neymiş o kadın mustwriymiş takmış buna. Kac defa evden kovdu küfür etti gitmeye kalkınca özür diledi. Arada hiç bir sebep yokken ayrı yatmaya basladı. Hangisini sayıyım.ben gene dayanacakcım cocuklar için ama evden atmaya calıstı sütümü kestirecek kadar aglattı. Şükür ilaçlarla filan geri geldi Süt. Kesitirdi sonra eczane eczane ilac aradı
tarafından
Çok çok iyi konuşsan tekrar deneseniz ben çok üzülüyorum çocuklarla sana hediye almasi senin ona hediye alman çok güzel şeyler bunlar takdir ettim her ikinizide keşke 1 umutla tekrar deneseniz hiç mi oluru yok
(339 puan) tarafından
Hmm bilemicem o zaman canım hayırlısı neyse o olsun
(11,932 puan) tarafından
Sagol canım. Oluru yok senelerdir aynı kac kere sans verdim. Doguma bile bes karıs suratla girdim. Olacak gibi degil ne yazıkkı. Bende artık cekecek ne saglık ne vicdan var. O degrrimi bilmiyorsa yapacagım birsey yok.
+1 oy
tarafından
bosanacagin insana hediye almana gerek yok cocugun ilerde buyur ona alirsin verir babasina ama suan akillari ermiyorken gerek yok bence resim yapsin onu versin suan o donem, bunun disinda yapilanlar senden bisi bekliyorum hareketi
(11,932 puan) tarafından
Aslında resim mantıklı kuzum 6 yasında kızım bitirmek üzere.
tarafından
ha ben 2 3 falan sandim 6 ise kizin bisi alip verebilir ama almak istrdigi seyi kendi soylesin ki direk sen alip verirsen annem aldi diyecek sanki sen dusunmussun gibi olmasin
(11,932 puan) tarafından
Hehe tek korkum o. Bosuna ümitlenmesi. Su an cok ince dusunur gibi davranıyor ama arayıp gel desem düşünmeden gelir eski hayatına döner
tarafından
yaa soyle soyleyeyim cocuklar olunca mevzu detayli dusunmek gerek mutsuz olmayacaksan yada her aileden cok mutsuz olmayacaksan cocuklari bu ikilemede koymamak daha iyi ama bir kadin bu raddeye de zor gelir bunuda biliyorum.. Allah yardimcin olsun
(11,932 puan) tarafından
Yok kuzum barışmam. Evet cocuklarına iyi baba. Kaybetme korkusu girdi daha iyi oldu ona  lafım asla yok. Bir Dr randevusu vs atlamaz.gelir götürür ilgilenir ama bende ona karsı hersey bitti
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Benim fikrim kızına söylersin babalar gününde babasini arayabilir,hediye almak karşı taraf açısından beni düşünmüs almış hissi verir,çünkü kızın küçükmüş, hediyeyi gidip kendisi alabilecek seçebilecek yaşta değil,ben asla o yaşlarda almazdım 
(3,146 puan) tarafından
Ayrılma aşamasındasıniz hiç öyle düşünmez emin ol,arasın babasını, video çekebilir babasına ona gönderebilir,şarkı söyleyebilir baba için olan bişey aklıma bunlar geldi
(11,932 puan) tarafından
O zaman hiç simdi den birseye kalkışmayım
(3,146 puan) tarafından
Bende yaşadım aynı şeyleri canım,Allah yardımcın olsun
(11,932 puan) tarafından
Sagol kuzum. Tek sıkıntı cocukları cok sık istiyor görmek.
(3,146 puan) tarafından
Herşey zamanla oturur düzene girer merak etme
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Sen hediyeyi al onlar versin sonuçta oda bir baba hem hoşuna da gider siz ayrı olabilirsiniz ama arada çocuk olunca insan bir yerden sonra mecbur kalıyor 
(11,932 puan) tarafından
Aynen arada cocuk olunca hemde 2 tane mecbur hep görüşüyor sun.
0 oy
tarafından
Hediye alma ama babalarini arat goster hediye niye alacaksinki sen iyice yuz vermis olursun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 318 göst.
0 oy
13 cevap 316 göst.
0 oy
7 cevap 258 göst.

409,534 soru

12,309,545 cevap

38,664 kullanıcı

Kategoriler

...