0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (5,133 puan) tarafından
Oğlum 11 aylık oldu 1 aydır ayagı tutup kalkıyor sıralıyor önceden sürünürdu şimdi emeklemeye başladı yürüme arkadaşı aldım ama hiç yüzüne bakmıyor hemen emekleyip dolap kapaklarına kablolara gidiyor oyuncakların da yüzüne bakmıyor anca yaramazlık peşinde nasıl sevdirebilirim yürüme arkadaşını bir de sizce ne zaman yürür bazen ellerini bırakıp tay tay duruyor 3 dk falan. 

12 Cevaplar

0 oy
(4,722 puan) tarafından
Benim kızım 12 buçuk aylıkken yürüdü
(5,133 puan) tarafından
Benimki de yürür inşallah
-Reklam-
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Sen alıştır canım önce sen yap sonra ona hadi sende yap de öyle öyle alışır
(5,133 puan) tarafından
Yaptırıyorum biraz gidiyor sonra yaramazlık peşine koşuyor
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Valla kızım su an 15 aylık. 4 aydır tutunup her yeri geziyor ama hala yerden kalkıp desteksiz durmadı 
(5,133 puan) tarafından
Ellerini bırakınca duruyor biraz da
0 oy
tarafından
Bende aldım arkadaşıma verdim kullanamadik korktu 
(5,133 puan) tarafından
Korkmuyor da ilgisini çekmedi
tarafından
Benimki üstündeki oyuncaklarla oynuyordu ama kendisini kullanmadı
0 oy
tarafından
Ya bizimde  var hediye geldi ama  insallah kullanır
(5,133 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
:D sevdiremezsin hepsi aynı malesef 18 aylık oldu çeşit çeşit oyuncak aldık hâlâ kablolarla oynuyo dolap karıştırıp tencere tava ile oynuyo
(5,133 puan) tarafından
Hepsi aynı ya :))
0 oy
tarafından
10 aylıkken ayakta durmaya tutarak yürümeye başladı.11 aylıkken yürüdü.ilk arabam almıştım şoktan onu sürmeye başladı.elinden tutarak yürüttüm.
(5,133 puan) tarafından
Bizimki de 10 aylık ken başladı tutunarak yürümeye sevmedi arkadaşını işi güçü yaramazlık
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Canim bende aldığımda önce yüzüne bakmadi ayni seninki gibi kabloları dolardi kendini yada ünite mutfak çekmeleri e giderdi sırf bu yüzden evi oyuncak doldurmadı çünkü ilgilenmiyo oynamiyo sonra ben o arabaya tutundurup gel gel yapiyodum geliyodu yada ben arkasına geçip yürütüyodum daha sonra o arabaya gerek kalmadan suan fıldır fıldır dolanıyorum evin içinde 
(5,133 puan) tarafından
Bebeklerimiz adaşmış :)) tutup sürdürüyorum eger yakında bişey varsa illa ona gitmek istiyor.
(9,619 puan) tarafından
Adıyla büyüsün insallah ❤  ben öyle yürütünce etraftaki dikkatini çeken herseyi kaldiriyodum canim anca öyle başarabildim tabi çabuk sıkılıyodu ama simdi kendi gidip alip sürüyo yani şuan zaten desteksiz yürüyo kendine oyun yapmak için alıp  sürüp oynuyo
0 oy
(884 puan) tarafından
Canim ben de aldim ilk.hic ama hic yuzune bakmadi ama.ben surekli dikkatini cektim ellerine tutusturdum ben kendim surdum ahahahah. Bir iki ay sinra baktim kurcaliyor bir ay sinra baktim almia eline sürüyor bidigim
(5,133 puan) tarafından
Yok kız biraz oyuncaklar ile oynuyor daha da ilgilenmiyor
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Allahu Teala ne zaman yürü dediyse o zamaan yürür sen merak etme canım , benim oğlum şuan 11 aylık 1 yaşına girmesine 2 gün var mesela ama 10 aylıkken yürüdü kızım da oğlumda erken emekleyip erkenden yürüdü rabbim ne zaman izin verdiyse o zaman olur sen merak etme cesaret etmeye çalışıyor şuan . Mesela koltuğa koy sana dönük bir şekilde gel gel gel yap heyecanlı heyecanlı o kendi bırakıp cesaret eder bir kaç kere alışır ilgilen bol bol 
(5,133 puan) tarafından
Sağol canım zaten duruyor desteksiz biraz
(1,615 puan) tarafından
Merak etme bir anda yürür
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Oo 1 yaş olmadan yürür o bnmki 1 buçukken yürüdü.
(5,133 puan) tarafından
İnşallah
(3,896 puan) tarafından
Bende yürüme arkadaşi almadim orumcek almadim cnm.Birazda o yuzden bnmki geç yürüdü.
0 oy
(52,265 puan) tarafından
onunla oturup oynayinca da bakmıyor mu
(5,133 puan) tarafından
Yoo emekleyip başka yerlere kaçıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 783 göst.
0 oy
6 cevap 151 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hosmerim (2,951 puan) tarafından soruldu
0 oy