Merhaba arkadaşlar başından hiç Aldatılmak geçenler var mı bazı işler pişman oluyor ve bir daha tekrarlamıyor bazıları da daha çok yüzsüzleşıyor ve bunu alışkanlık haline getiriyor aldatıldıptal daha sonra ayrılma aşamasına gelip işi düzelen ve bir daha yapmayan var mı? Eşim beni duygusal olarak aldattı aslında şöyle kızlara yazmış ergen muhabbeti gibi ama hiçbir şekilde karşılıklı konuşma diyalog yok ünlü kızlara yazmış yani Ben gördüm ve eşyalarımı topladım ayrılacaktık eşim çok fazla pişman olduğunu özür dilediğini söyledi ben uyuyor numarası yapıyordum yatağımı ayırmıştım. Gece yarısı başıma geldi ağladı hüngür Üngür özür diledi konuştu benimle ben uyuyorum sanıyordu tabi ama uyumuyordum çok pişman olduğunu söyledi ve düzeltmek için de elinden geleni yapıyor şu an ben evden gideceğim de o işteydi ve iş yerinden çıktı ve gitmemem için eve yetişti İş yerinden çıkıp geldi yani demeye çalıştığım düzeltmeye gayreti var pişmanlığı da var tam olarak aldatmak diyemem ama yinede duygusal aldatmayı da benim için şimdi de psikiyatriste gideceğiz ne olacak bilmiyorum benim gibi yaşayan var mı