0 oy
215 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,282 puan) tarafından
Hamileyim. Ben daha kendm bebegime hicbsy almadm ama.annemler sürekli bsyler aliyor zibin tulum corap vs. Kayinvalidem de heveslendj. Onun da ilk torunu . Uzakta 2 tarafta. Ne alsam acaba begenir misin cok guzel seyler görüyorum diyor. Ben de öneride bulunamiyorm. Eşim beşik alsn diyor ama O kdr yuklenmek doğru olur mu bilmiyorm. Sizce ne alablr. Bi de annem bebynest gbi bsy görmüş minder gbi bsy kenarliklari olan. O kullanışlı mi onun yerine ne alablr

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız alalım diyorlarsa alsınlar beşiği durumları varsa niye yok diyonuz ki 
(1,282 puan) tarafından
Büyük biseyler alsin istemiyorum. Ne bilim. Zorlamak istemiyorm
tarafından
Almak istiyorlarsa durumları varsa aldır inan daha çok masraf olucak :) ki bebek ürünleri çok pahalı 2.5 aylık bebeği olan bir anne olarak söylüyorum :)
(1,282 puan) tarafından
Zorlanirsak oyle yaparm madem:) hicbsy almadm daha doğumu annemlerde yapcam orda kalcam diye. Her seyi orda alcam. Para biriktrdm simdiden zorlanmym diye. Zorlanirsam oyle yaparm:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kim ne almak istiyorsaa hayır deme inan bebek esyalari pahali :) heves ediyorlar almak istiyorlar birak alsınlar begendigin besik varsa göster canım sende bebegin icin kiyafet felan alirsin
tarafından
Durumlarini biliyorsun ona göre öneride bulun canım sen kendin alacagin seyleri söyleme diger ihtiyac olanlari söylersin
(1,282 puan) tarafından
Aldıklarını ya beğenmezsem diye dusunuyorm bi de. O yüzden kötü de olsa kullanabilcegm ne diye düşünüyorum.
tarafından
Şöyle teklifde bulun birlikte gidip alalim bende görmek istiyorum de. Sana sormadan almalari olmaz tabi sen kullanacaksın
(1,282 puan) tarafından
Bir,  bir bucuk ay sonra gidecegm . Olmadi oylr yapacagm. Birlikte alisverise cikabilirz
tarafından
Evet canim daha iyi olur
0 oy
tarafından
Reflu yatağı alsın 

Küvet kova masrafa 

Yeni doğan bebek bezi ıslak mend şampuan bebe yavi vs 

Kıyafet alabilir iç zıbın beşli hastane çıkası takimi tulum şapka eldiven vs 

Müslin örtü battaniye 

Puset

Bu tarz şeyler alabilir her ay bir iki bir iki bir şeyler alsa doğuma kadar dünya bir eşya eder 
(1,282 puan) tarafından
Puset arabali olanlardan takim kendim almayi düşünüyorum . Ama battaniye falan mantıklı banyo seti bi de tesekkur edrrm
tarafından
Rica ederim canım benim
0 oy
(314 puan) tarafından
Beşik bebek arabası durumları iyiyse alsınlar. Aileler genellikle bunları alır. Sizin zaten masrafınız olacak. Yük olmak istemeseniz de alsınlar beğenmezseniz evde giydirirsiniz. Ama küçük almasınlar 3-6 aylık yada 6-9 aylık alsınlar kıyafet. Bebek kıyafetleri zaten çok tatlı oluyor. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bebek bezi alabilirler kıyafet zaten alırsınız yada hediye gelir. Bez daha iyi ilk aylar çok gidiyor. Dediğiniz anne yanı yatak. Onun yerine ana kucağı olabilir. Benim çok işime yaradı. 
(314 puan) tarafından
Puset rahat değil. Ana kucağı daha kullanışlı. Özel arabanız yoksa pusete gerek yok bence. Ama özel arabanız varsa tavsiye ederim.
(1,282 puan) tarafından
Kendi özel arabam yok ama ilk 6 ay annemlerde kalicam. Orda araba var.. bi yere gtmek gerekirse ozel araba ile gidicz
(314 puan) tarafından
Anladım. Puset deneyin rahat olmazsa ana kucağı bakarsınız.
(1,282 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(314 puan) tarafından
Rica ederim.
0 oy
(11,925 puan) tarafından
Kuzum sende al 1 2 ama bırak alsınlar bebek cok kusuyor kakası cıkıyor cok esya gidiyor. Hata oglumun ilk giyeceğini bile kardesim secti. Abla begendim cok dedi onu alalım gulum dedim. Görümcemkle gittik begen sende dedim boswer alsınlar
(1,282 puan) tarafından
Alsınlar ama şunu alin diye oneride bulunamadm
(11,925 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(149 puan) tarafından
Kendi durumun varsa sen al eksikleri onlar alsın yoksa bırak ne almak isterlerse alsınlar senin zevkine göre 
(1,282 puan) tarafından
Son care 1 ay sonra falan gidince birlikte bakmak biseylere
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Beşiği kendiniz alın bence canım ayıp kaçar gibi geldi bana beşik alın demek :) o dediğin Kinder çok sık ben de görüyorum ama ne kadar kullanışlı bilmeme 
(1,282 puan) tarafından
Bana da ayip gbi geldi o yuzden bilemedm;)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 354 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 983 göst.
0 oy
45 cevap 575 göst.
0 oy
5 cevap 106 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gamzeakarsu (1,049 puan) tarafından soruldu

412,495 soru