0 oy
610 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Eşimi oldu bitti sevemedi hiç şikayet etmem ama eşimin en ufak hareketi gözüne batar hep tartışıp dururlar beni hep dolduruyor görümcene gitme kaynanana yüz verme gibi şeyler söylüyor onu kırmak istemiyorum tamam diyip bildiğimi okuyorum ama bu durumdan çok sıkıldım en küçük çocuğu benim 23 yaşında evlendim 4 senedir eşimi kötülemekten bıkmadı bana boşan bile dedi çocuk doğmadan. Aramasam küsüyor mesafe koymak istiyorum olmuyor benim mutlu olduğuma inanmıyor eşimi hiç sevmiyor ya çok üzülüyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ama sebebi ne annesindenmi hoslanmiyor ailesindenmi kimden hoslanmiyorda boyle doldurmaya calisiyor seni ? Esinin bir kusurumu oldu hos olsa bile insan boşan demezde 
(3 puan) tarafından
Ailesinden nefret ediyor evet eşimi de bana denk görmüyor ailesi biraz değişik ama kötü insanlar değiller
tarafından
Kotu insanlar degiller diyoraun gerisi anneni ilgilendirmiyor zaten. Esin sana karsi iyimi
(3 puan) tarafından
Ooo eşimle biz çok iyiyiz gül gibi geçinip gidiyoz valla ama annem tee düğündeki bi eksikten beni doldurunca bende adama çatıyorum tabii aramız bozuluyo
-Reklam-
0 oy
(135,552 puan) tarafından
ama neden esini sevmiyo bi yanlisinimi gordu yoksa esine gicikmi kapiyo
(3 puan) tarafından
Annemin 1 tane doğrusu var eşimde ona katılmadığını belli eder genelde ondan hep sürtüşürler
0 oy
(137 puan) tarafından
Evinin huzuruna bak biraz mesafenı koymayı bil derim annene de Allah biraz hidayet versin 
(3 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 236 göst.
+1 oy
7 cevap 538 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 700 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy