0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamilelikte süt azalıyormuş ben daha dün öğrendim ama psikolojik mi bilmiyorum gerçekten azaldığını görüyorum inşallah kesilmez de oğlum emmeye devam eder hayırlısıyla tandem emzirme yapacağım inşallah.

Anneler bana tavsiyeleriniz var mı şunu bol bol ye şöyle dikkat et dediğiniz? Hem emzikli hem hamileyim. Çok dikkat etmem gerekiyor beslenmeme. 

8 Cevaplar

0 oy
(2,458 puan) tarafından
Hamileyken sadece 1 ay emzirdim kızımı zaten 21 aylıktı o yüzden memeden kestim
tarafından
Büyükmüş. benimki 8 aylık daha
(2,458 puan) tarafından
Seninki de küçükmüş canım :) Rabbim uzun ömürler versin
tarafından
Amin hepsine inşallah. Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiçbirşey yemedim ekstra.. Doğumdan 2 3 hafta önce kestim memeyi ne kızımda sorun oldu ne oğlumda.. Oğlum hatta kilolu doğdu. Çoğu kişi emzirme zehirler karnındaki beslenmez dedi hiçte öyle olmadı kızım seve seve emdi azalma vs hiç olmadı 
tarafından
Evet zehirlemezmiş bebeğin kilosunu da etkilemez diye okudum ben de devam etmek istiyorum. Ama sütün tadı değişebilirmiş inşallah oğlum reddetmez.
tarafından
Kızım 6 7 aylıkken hamile kaldım doğumdan kısa bir süre önce kestim hiç bir şekilde emmeyi bırakmadı şuan versem yine emecek hata :D inşallah senin bebişte Emer
tarafından
İnşallah. Doğumdan sonra da isterim aslında bir kaç ay daha emmesini. 1 buçuk yaşına bile girmemiş oluyor.
tarafından
Kaç aylık hamilesin
0 oy
tarafından
Postum üste çık
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Aslında kadın doğum ve çocuk doktoruna danışsan yönlendirirler. Ben ilk oğlumu emzirirken 2.ye hamile kaldım 3 buçuk ay daha emzirdim. Gücüm yetseydi daha emzirirdim 2 yaşına kadar. Tandem emzirmeyi de o zaman öğrendim ama benim oğlan seninki kadar küçük değildi. 19 aylık kestim. Çünkü kansızlık hamilelik emzirme üçü bir arada bana ağır geldi halsiz  düştüm baya baya. 

Şunu bol bol ye değil de dengeli düzenli beslenip kan ve vitamin değerlerine dikkat etmen lazım. Ne sen ne oğlun ne bebeğin vitaminlerden mahrum kalmamalı.  Bi de bol su içmek gerek
tarafından
Teşekkür ederim doktora daha bir iki hafta sonra giderim inşallah o zaman konuşurum zaten de şimdiden merak ettim işte. Evet bol su içmeliyim belki hatırlatıcı bir program imdiririm. İnşallah halsiz düşmem iki çocuğuma da yetebilmek istiyorum inşallah başarırım.
(11,033 puan) tarafından
İnşallah ben o zamanlar tandemi instagramdan öğrenmiştim emzirme destek sayfaları falan var. Onları takip edip senin durumunda olanlarla fikir alışverişi yapabilirsin. Hayırlısıyla ikisini bir emzirirsin inşallah.
0 oy
tarafından
Postun üste çıksın 
0 oy
(631 puan) tarafından
Bebn 17.haftaya kadar emzirdim bebegimi kaybettim maalesef. Bende tandem emzirme yapicaktim ama kismet olmafi. Bebim sutumde o vakte kadar hic azalma olmamisti. Arkadasim suan 28 haftalik oda emziriyor onunda azalmamis psikolojik olabilir seninki. Takvoye ilac al doktoruna sorup bi yerden sonra beslenme az kaliyor
tarafından
Başın sağolsun kuzum üzüldüm Rabbim afiyet versin.  Tamam doktorla konuşurum inşallah
0 oy
(113 puan) tarafından
Bebegim 24 aylikken hamile kaldığımı ogrendim 1 ay emdi emmedi birakti kendiliginden. Ama benim emmeyi biraktiktan sonra gozle gorulur azaldi 
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Ben bıraktırmak zorunda kaldım kanamam oldu düsük riskim vardı Dr rahim cok kasılıyo bıraktır dedi
tarafından
Hadi ya inşallah benim bırakmam gerekmez küçük daha

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 357 göst.
0 oy
5 cevap 333 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Elifnurr35 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 223 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yesim_alnt (36 puan) tarafından soruldu
0 oy