Kizlar biz geliniz ben en küçüğüm büyük eltim yan binada ortanci eltim kaynanam ve Bn aynı 3 katlı müstakil binada oturuyoruz kaynanam gelinler arasında ayrimcalik yapar ve beni hiç sevmez oldu bitti sevmez içlerinde iyilik yapan bnim ama gözlerinde bir işi yapmayınca kötüyüm ortancil eltim bnden yaş olarak küçük ve 3 çocuğu var büyükler benim ise 2 çocuğum var ikiside küçük biride bebek neyse gecn sene öncesine kadar binanın 3 katı merdiveni ben yıkar silerim. Eltim hiç yapmaz kaynanam. Ona kiymaz bisey demez birazda ben safligimdan iyi niyetliligimden kaynaklanıyor yapmam neyse bütün dilleri bana uzun kayinbabam in karşısında çatır çatır tlf la oynr bisey demezler ben bir kere elime birini aramak için alırım demediği laf kalmaz kaynan. Bugün eşime demiş merdivenleri silsin gelin demiş bnde silmem dedim çünkü 5 senedir evliyim ve hiç ona merdiven sil yıka demedi neymiş onun çocuklar varmış o hasta mis hali yokmuş nazi bana geçiyormuş Bn küçük muşum Bn yapacakmışm evindede öyle misafir gelse temizlik olsa bana ona. Hürmet. Hizmet ettiriyor hiç ona getir götür yap demez hep gözü beni görür o gezmelere gider nere gidin demez. Bn Bi annem. Gile giderim daha geçen hafta ordaydin veya burdalardi der kısacası şimdi esm bana dedi Bn yap dedikten sonra onu yapacaksın merdivenlerden sen inip. Çıkmıyormusun dedi bnde yapmam dedim heryerde ben ortanci gelini seviyorum demesini biliyo seviyorsa ona yaptırsın niye ben e s sekmiyim dedim ve ban surat aşıyı konusuuo ters konusuuo sizce haklımiyim bu arada kaynanam 63 yaşında ve eli ayağı. Tutuyo heryer fellik fellik gezer sabah 8de çıkar akşam ta 6da gelir hussu yemek de yapmaz daha kocama gizlice. Der ne yemek yaptıysa eşim banada getir. Bnim halim yok yemek yapmadım der yemek azda olsa 2 kişilik de, olsa eşm yemek. Alır götürür sinir. Oluyorum :
1,502,872 soru
24,538,261 cevap
360,380 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın