Kizlar 5 yıllık evliyim ben fazla aile olaylarına girmem kaynanayla zaten nisandan sonra tartıştık o gece gelip düğün tarihi falan aldık eşim askeri personel Bi yıl annemlerde onlarda falan kaldım eltim öğretmen çocuğuna bakmak için birlik yaşıyorlar neyse 10 aylık kizim var bizde tartistik eltimin kardeşi oldu ilk gün 3 gün aradım istemeyerek cenaze evine de gittik eşimle kaynanam kavga çıkardı eşim topla eşyanı annenlere gitcez dedi kaynim kayinbabam kaynana eşim ben vardım o gün 10 gün sonra hastanelik oldu kızım 1 hafta hastanede yattı kizim eltim bir kere geçmiş olsun diye yazmış şimdi ikisi bir olmus arayıp eşime senin karın söyle böyle diyip duruyordu en son kocam da dayanamayıp arama dedi konuşmuyoruz olay şu ki neyine güvenip bu kadar yapıyor hastanedeyken aramayıp sonra Got kesmeye nasıl ararsın ben de ** ürür kervan yürür yazdım bacisinin gelini gruptan atmış gerçekten sesi çıkan haklı saniliyormus ne ala memleket :D iki gün sonra hastalanınca benden medet umacak çünkü diğer gelini çalışırken kendince sebepleri varmış bebeğine p bakmış şimdi Kendi çocuğu için izin almayan sana mı alacak vallaha millet ne cins ya da benmi cinsim hayatımdan çıktığından beri çok mutluyum :) illaki devran döner düşmez kalkmaz bir Allah o günleri bekliyorum siz olsanız napardiniz