0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar midesi almıyor sisler nasıl yapıp yediriyorsunuz ben ne vermeliyim sabahlari

3 Cevaplar

0 oy
(467 puan) tarafından
ne kadar verdinki? kasik mama yap yulaf princ unundannicine pekme ya meyve ez ver benimde 7aylik boyle .biz alerjikiz sut urunleri olmaz.ama sen onlardan yorgurt ekmek olurö
tarafından
Bir iki çay kaşığı biraz peynir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal yaa ben rafadan yedirmeye calisirdim. Benim kizim 4 yasinda daha 1 senedir kahvalti yapiyor ben hep corba icirirdim ekmek dograyip icine
tarafından
Canım.peynirle verdim yemedi kilosu falan iyide şimdi diyor bir yumurta yemesi gerek falan yemiyor benimki emiyor beni öğlen azıcık çorba ve yoğurt tüm yemeğimiz bunlar
tarafından
Sutum yetmedigi icin erken basladim ben ek gidaya ilk zamanlar pirinc unu pekmezli sobra un kavurup yagsiz azda pirinc unu ile corba gibi veriyordum. Sonra yogurda un koyup corba gibi ceviriyordum veriyordum. Boyle seyler canim
tarafından
Anladım canım.benim.sut yetiyo yapayimmi yinede
tarafından
Canim bebekler anneyi emdigi surece ek gidayi fazla yemiyorlar ancak emmeyi birakinca duzene giriyor. Merak etme o senden aliyordur almasi gerekni
tarafından
Tabi biraz biraz tattir artik canim
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ula meltoş azcık suyla yumuşatıp ver ben öyle yapmıştım ilk zaman yumurta sarısı zaten katıya zor çiğner 
tarafından
Pankek evet olabilir deneriz yavrum biran önce buyusuleede benle beraber şiş kebap yeselwr yeter yav:)
(25,196 puan) tarafından
Ömerde peynir yemiyodu ama yumurta hastası. Bende peynirli zeytinli omlet yapıyorum krep gibi oluyo öyle yiyo arada. Bide patates kızartması ile peynir bi arada seviyo bi parça ondan bi parça ondan koyup ekmekle veriyom:D anasına çekmiş :D
(5,727 puan) tarafından
Ben çok yapıyorum pankek dostumda bilir dimi laaa
(25,196 puan) tarafından
Pankek görecek gözüm yok senin yüzünden o derece :D
tarafından
Ahh su kilolarrrr

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 522 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pamira (6,853 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 162 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pamira (6,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
15 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 345 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu

410,781 soru

12,360,893 cevap

41,503 kullanıcı

Kategoriler

...