0 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından
 ben smdi mesal bu 1 bucuk sene içinde 12 çeyrek ayrı yetten 11 milyar biriktirdim eşimin aylık maaşı 4 buçuk milyar ayrı yetten 3 ayda bi yarım ikramiye alyo 2 milyar hani elimden geldigi kdar birikim yapyorm ama sanki paramı çarçur ediyom falza birkim yapamuyormus gbi hissediyorum eşimin sigarasi War arabamz war.onunda benzin vize sigorta masrafı oluyo 2 cocgm War küçük oğlum erken doğdu serabalpalsi ve epilepsi onun tedavi masraflarinida karşılıyorum ayda 450 tlede bankaya borç oduyorm  elektrik su derken evin masrafi elimden geldikçe birikim yaprm ama pskolojikmen mi bilmiyorum kendimi.cok yetersiz  parayı savurgan eden biri olarak gorym.sizfe durumlar nasıl 

13 Cevaplar

0 oy
(3,445 puan) tarafından
Canım 6500 alıyoruz ev var araba var 

Ama ayın ortasında avucumuzu kokluyoruz..

Maşallah.sen nasıl birikim yapıyon öyle nazar değmesin aman
(1,205 puan) tarafından
Çok şükür bnmde ewim War kira dgl işte elimdem geldiği kdar birikim yapmaya calsyorm esim 4 buçuk alyo inanirmsm maaşa 1 gün hala 10 tleyle kalyorm
(3,445 puan) tarafından
E birikmi hangi ara yapıyorsun
(1,205 puan) tarafından
Esim smdi bı ayin 20 sinde avans alyo yani otomatik yatyo 5 şindede maaşı yatyo mesal awansta 1 buçuk yatyo maastada geriye nekdar kaldiysa yatyo awansta kenara 500 atym maastada 200 yaparsa onu kenara atym ykmus gbi.damlaya damlaya oluyo cnm
tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 buçuk yılda bu kadar birikim yapmışsın daha ne istiyorsun kizzz sen piskolojik olarak kendini sartlandirmissin
(1,205 puan) tarafından
Wlla bilmiyorm cnm dedgm.gbi pskolojikmen mi bilmiyorum
0 oy
tarafından

Şakamısın yavrum sen daha ne biriktircen ben aç kalsam bu kadar biriktiremem kız 1 buçuk ayda :D

tarafından
Ayyy senede dicektim yawwff :D
(1,205 puan) tarafından
Kız 1 buçuk ay dgl 1.bucuk.yil
tarafından
Yanlış yazdım kuzuu biliyom 1 buçuk sene dediğini
0 oy
(12,778 puan) tarafından

Dalga geçiyor olmalisin daha ne kadar biriktireceksin acaba gayet iyi birikmis:ermm:

(1,205 puan) tarafından
Kendimi yetersiz hissediyorum
(12,778 puan) tarafından
Daha ne kadar yapabilirsin ki gayet iyi boylr dusundukce daha kotuye gidersin olan sana olur elinden gelenin fazlasına ben bile inandim yani
0 oy
(914 puan) tarafından
Gayet iyi birikmiş bence daha ne olsun :) biz de ikinci ev aldık 5200 onun kredisine gidiyor bizim de birikim o işte :) 
(1,205 puan) tarafından
Ne güzel cnm bn araba için yapmstim altınlarım vardı sattm üstüne birktrmis olduğum parayı koyduk araba aldık
(914 puan) tarafından
Benim de düğün altınları ilk eve gitti . Sonra aynı senin gibi altın yaptım ki o zaman ah ah altın ucuzdu . Onunla ustne para koyup araba aldık . Sonra ilk evin borcu bitti ne yapalım artan para ile derken bir baktim ikinci ev işine girdik :) eğer o parayı bir yere baglamasam harcanır giderdi iyi oldu böyle :)
0 oy
tarafından
4500 ile gecinmeniz mucize iken bide birikim.yapmissin daha ne olsun 
(1,205 puan) tarafından
Çok şükür cnm
0 oy
(1,667 puan) tarafından
7 senelik evliyim 7 senede 7 bilezigim gitti  ev de var araba da var ama yine cok harrciyoz anlayacagin sen iyi birikim yapmissin .biz olanida yiyoz birikim nerdeeeeeee 
(1,205 puan) tarafından
Allah seni :) :)
0 oy
(11,032 puan) tarafından
Vallahi o maaşla o birikimi bu kadar giderle yaptıysan helal olsun sana :) maşallah kız nazar değmesin.
(1,205 puan) tarafından
;) rahatltn bni
0 oy
(8,321 puan) tarafından
Maşallah sen nasıl yaptin bunları bacım benim esimin de sigarasi var arabamız felan yok ama sigaraya çok para gider bide senin çocuklar da var hayret ettim daha bi çeyrek koyup kenara atamadım kız para yetmiyor 
0 oy
tarafından
Vallaha geçinebiliyorsan  helal olsun birak birkimi daha ne çarçur  etmesi deli misin  Masallah 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Sen birşey yiyip icmiyormusun birseyelr biriktirmek için kendini yıpratma öteki tarafa götürüp gidecek değiliz para hırsına girme keyfini çıkar anlık hayatının yarın ne olacağımizi Allah bilir önemli olan kazandığımızi ağız tadıyla yiyebilecekmiyiz.
(1,205 puan) tarafından
Cnm oğlum için birikim yapyorm oğlum epilepsi ve serabalpalsi  farklı farklı tedavi ilaçlar olyo smdide onu yüzme kursuna yazdırmam lazm saati 75 TL birikim yapmzsam oğluma iyi bir tedavidr sunamam
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Daha napcan kiz tobe tobe bi kurus koyamiyoz biz hep eksiden gdyk
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Fazla bile yarısını harca hsnsnns MAŞALLAH bin şükür kenara 100 tl atamayanlarda var 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 469 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 542 göst.
23 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
24 Nisan 2022 Aile kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 259 göst.