Maşallah sana kokoşum benim o leoparlı bandananı yesinler güzeller güzeli prenses Allahım size bağışlasın
Ah meleğim benim maşallah
Masallh kuzuma Allahım şifa uzun ömür versn. Insaalh emar sonucu çok iyi çıkar aminnn
İnşallah biseyi cikmaz boncugun gittikce ayri bi tatlis oluyo boncuk
Senin o boncuk gözlerine fındık burnuna leoparlı bandanana kurban olurum güzel çocuk maşallah sana rabbim güzel haberlerle gelmeni nasip etsin canım. Kim ne derse desin evlat bal bal pamuk gibi maşallah dualarım seninle hep aklımdasın sende kendine iyi bak
Kızın aynı sana benziyor canım maşallah barekallah çok sevimli.Rabbim cümlemizin evlatlarını kötülüklerden belalardan korusun, sağlık sıhhat versin hepsine inşallah.Allahım senin minik kuşuna da şifa versin inşallah her şerrin sonu hayıra ulaşır sizin içinde.Benim içinde koklayiver o gül kokan boynundan
Ah yavrum benim yaa kiyamma sana Rabbim seni annene babana bagislasin insalalh acini gostermesin onlara kuzum benim
Oyy masallahh kocaman olmus ya annesi insallah mr sonucu da iyi cikar canim amiin. :)
Ay maşallah cnm benim ya . Nekadar güzel konusmussun herşeye şükürler olsun. O duyguyu tatmak bile bambaşka.. Herkesin bı imtihanı var senin imtihanı da bu demekki .. Allah ne olursa olsun yardımcın olsun kuzum. Can işte ne olursa olsun biz anneyizbabayiz canınızın yerini kimse dolduramaz.. Allah elbise sağlık sıhhat versin yokluğunu göstermesin kuzum . .
1,488,369 soru
24,329,239 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın