0 oy
202 göst.
Aile kategorisinde (68 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bnim kızım 7 aylıken bn hamile kaldım hep emzirdim ama 1 yaşından sonra emmeyi kendisi biraktı sürekli icecek bi şey istercesine bni cekiştirirp durdu sütün her ceşidini denedim devam sütü, yağlı yağsız, şekerli ilik ama bi türlü icmedi annem meyvesuyu hasta olan ablama almişti biberona koyup verdi o gün icip uyudu yine kutusunu gördükce ister oldu verdik şimdi de günlük nerdeyse 1 litre iciyor cok zararlı biliyorum ama icmeyince uyumuyor sizce nasil soğutabilirim veya ne önerirsiniz( bu ara kompostu yap ver derseniz o şeftalı nektarı olan meyvesuyu dişinda da diğerlerini icmiyor kompostosunu tuturamadığım icin yapmiyorum) yerine ne verebilirim uyuması icin başka uyutacak bi şeyde bulamiyorum. 

14 Cevaplar

0 oy
(315 puan) tarafından
Çok zararlı anında kesmelisin canım . Evde kendin yap ama bir lt gene çok 
(68 puan) tarafından
Uyumuyor icip uyuyor yerine ne verebilirim sizce
(2,595 puan) tarafından
Gerekiyorsa uyumasın 1 hafta sürer maksimum  
 Cocugun zehirlenmesinden iyidir
-Reklam-
0 oy
(13,461 puan) tarafından
Benim kız da Çok seviyorum meyve suyunu ama dediğin gibi komposto yapıp veriyorum

Su karıştırıp vermeyi deneyebilirsin tadını alamazsa soğur
(68 puan) tarafından
Ya onu yaparım yapmasına hata farkli meyvesuyu alsam misalen nektari değil farkli zaten icmez ama bu seferde icecek bi şey olmayınca uyumuyor işte yerine ne versem sizce
0 oy
(2,226 puan) tarafından
El sıkımı meyvesuyu olsa bile günde 1 litre şeker oranından dolayı sağlıklı değil. Benim oğlumda aşırı süt bağımlısıydı 1 litreye yakın içiyordu eve süt almadım bi süre ağlasa da ses etmedim. Böyle böyle unuttu
(68 puan) tarafından
Uykusu nasil süt olmatınca uyuyormuydu
(2,226 puan) tarafından
Uyumuyordu canım şimdi düzeldi
0 oy
(1,766 puan) tarafından
Sütte çok faydalı değil canım bence hiç başlatma. Karadut özü gibi şeyler alabilirsin suyunu çok koyarsın
(68 puan) tarafından
Bi şey beğendiremiyorum ki farkli yararli bi şey icse hemen yapıp veririm de yok
0 oy
(405 puan) tarafından
1 litre mi ciddi olamazsin o hazır meyvesulari tamamiyle kimyasal organik olanı yok bari kendiniz elma portakal sıkıp verin 
0 oy
tarafından
Sütte zararlı bu arada
tarafından
Meyvesunu seyretelerek verin birez birez su ekleyek su kıvamına ğetirin sonra birakır inşalleh aşırı zararlı
0 oy
(172 puan) tarafından
Günde bir litre ise azalta azalta sütten keser gibi bıraktırmalısınız. Bu süreç içerisinde de gimdes sertifikali meysu markasını içirin en azından sertifikası var.
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Çocuğu şeker hastası yaparsın bırak ağlasın verme 
0 oy
(391 puan) tarafından
Meyve suyunun içine sevmeyeceği bir şey kat tuz karabiber iyyyy kötü olmuş bu de. Meyve suyu yerine karadut özü hurma özü tarzı doğal şekersiz şeyler verebilirsiniz 
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Su verin. Süt de çok faydalı değil ya da tahin sütü verin
0 oy
(1,277 puan) tarafından
Allah korusun diyabet hastası olabilir azalta azalta kesin kendiniz evde taze meyve yahut komposto yapıp verin o kutudaki şeylerin tadını unutması lazım.Meyve suyunun şekeri bile uyku yapıyor olabilir.
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bunun tek çözümü sizsiniz maalesef kafanız da bitirmeniz lazım çok zararlı kendini yerden yere de atsa aasla veremicem demenix lazım onunla uyuyor diye vermeniz gerekmiyor istediği kadar ağlasın elbet yorulur susar 
0 oy
(10,687 puan) tarafından
almayacaksın eve olacak bitecek 
0 oy
(1,811 puan) tarafından
İçine yarım çay bardağı belkide daha az meyve suyu koyup gerisini su koyun öyle öyle unutur belki 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 205 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
15 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Bebeko (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 400 göst.
15 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,999 soru