Cumartesi doğuma girecem sezeryan riskli gebelik benim gebeliğim 3 haftadır kayınbabam bizde kalıyor çalışmaya geldi güya ev tutacaktı hayla burda evim çok küçük 80 mt kare evimin temizliğini yapamıyorum öğlene kadar yatıyor küçük oğlum var 15 aylık hareketlerim kısıtlı evde bir klozet var lavaboya gider klozet kenarları cisli lavabo ağız pisi iç camasiri sepetin üstünde sürekli utulenecek kıyafetleri var yoruldum hafta 2 defa rahatsızlanıyorum muhakak hastanelik oluyorum stres sıkıntıdan bunları hamile olmasam sıkıntı etmem ama şuan hiç yapamıyorum hep ağlıyorum artık yoruldum eşim haklı buluyor ama bir şey diyemiyor doktor sürekli söylüyor eğilip kalkma bebeğin donmus ameliyat yerini acar diye ama bunları görüncede yapmadan olmuyor yoruldum yarin bir abla cagirdim temizliğe ama koca valiz ortada yine aynı olacak doğuma yorgun bitkin stres sıkıntıyla girecem Allaha yalvarıyorum beni o masada kaldırmasın diye artık kendime yetemiyorum
Allah yardımcın olsun iyi sabrediyorsun yerinde olsaydım kusmaktan dogururdum bebegi miskin adam
413,564 soru
12,449,777 cevap
46,270 kullanıcı