Arkadaşlar merhabalar..
4 yıllık bir evliliğim var, eşim ile görücü usülü ve güzel anlaşmamız sonucunda evlilik yaptık..
Eşim çok iyi niyetli ve işine gücüne düşkün bir insan..
Neyse eşim iki kız iki erkek kardeşler abisi var.. (nefret ediyorum) eşim bekarken ailesine aşırı destek olmuş çekip çevirmiş kaynım iş batırmış ona destek olmuş eltimin çocuklarının ihtiyaçlarını almış vs. Bunlar bendrn öncesi beni ilgilendirmiyor tabi ama zoruma giden şeyler var arkadaşlar eşimin aile apartmanında normalde evi var ama istemedi orda oturmak ev aldı nişanlıyken şuan borç ödüyoruz yarınlandı krediniz kaynımlar aile apartmanında kaynımın iş güzarlığı ve üç kağıtçı lığı yüzünden toparlanmaya çalışıyorlar.. Kaynım ve eltim çok kıskanç zaten şuan konuşmuyoruz eşimde ne halt olduğunu anladı sonunda.. Yaptığı ***** yüzünden bitti akrabalık falan.. Herşey bizim olsun kafasındalar kredi ile aldığımız evi bile kıskanıyorlar kayınvalidem bize bir yaparsa onlara on yapar onlara yaptığını gözü görmez bize yaptığını ıslar ıslar önümüze getirir.. Kocamdan tam anlamıyla soğumamın sebebi ise bu bunu gözü görmüyor farkındayım ben sen merak etme diyor ama zoruma gidiyor dün mesala bizde ler öyle uğradılar sofra kurdum eşim baba sen bir kredi çekmiştin kendi adına abime ne oldu falan ödüyor mu dedi kızarıp bozardılar tabi ödüyor dediler ama ben anladım o hayatta ödemez bunlar ödüyor sürekli onların yanında kayınvalidem vijdanını rahatlatmak için bizim de bir kaç ufak tefek borcumuzu halletti yinede sağolsun ama haksızlığa tahammül edemiyorum inanın eşimin maaşı güzel çok şükür ama ucu ucuna geçiniyor ev kiramızı bile almıyoruz aile apart. Dan sırf az çok yardım etti diye ve dün görümcem de geldi çaya dedi ki anne yengem evde mi buraya geldiğini biliyor mu dedi oda evinde falan dedi çok sinir oluyorum kafaya takıyorum