0 oy
467 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
16 aylık kızım çık zayıf 8 kilo ne yapacağım herkes bakamıyorsun diyor

21 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kiloyla mı sağlıklı olunuyor. Doktor ne diyor kilosuna?
(1,795 puan) tarafından
Bir + sana ☺
tarafından
Teşekkür sana ☺❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kız birşey olmaz büyür o büyür benim sekiz yaşında kızım daha yirmi kilo olamadi
+1 oy
(2,075 puan) tarafından
Yemiyo mu yemek yoksa yiyip kilo mu almıyor
0 oy
tarafından
20 aylık oğlum 9 kilo bende  ne yapıcağımı şasırdım
(2 puan) tarafından
Beni en iyi sen anlarsın delirttiler çocuk sağlıklı ama zayıf ne yapayım
tarafından
Yemiyorki kuzum şimdiki çocuklar birazda genetik olabilir benimkinin babası amcası dayisi dedeleri  zayif onlara cekmiştir diyorum
0 oy
tarafından
Doktor ne diyor peki bu duruma canım önemli olan milletin ne dediği değil doktorun ne dediği
0 oy
(579 puan) tarafından
Benim kızım 2.5 yaşında 12 kilo canım bakma milletin ağzına benim kizimada zayıf diyorlar canlari sağ olsun hasta olmasinlarda zayıf olsunlar ağzı olan konuşuyor benim kızım yemek yediği halde almıyor sabah öğlen akşam yediriyorum meyvesini yediriyorum ama yok almiyo yani 
0 oy
(13,736 puan) tarafından
16 aylık olacak 18 inde 9 kılo. Gayet de bakıyorum onu diyene al sen bak o zaman de. Sağlıklı ise sallama
0 oy
tarafından
Hiç canınî sıkma millete ne bakîyosun.. benim oğlumda 6 yaşında 14 kilo herkes banada diyo çok zayíf yemek yedirmiyomusun diye ama ben çok takmîyorum.sağlıklı olsunda zayîflîk hiç ònemli deģil 
0 oy
tarafından

Benim kızım 18 aylıkken 8 kiloydu :angel:

0 oy
(5,726 puan) tarafından
Kan değerleri nasıl önemli olan o ve doktorun ne dediği
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Kiz benimki 21 aylık 9 kilo ama çok akıllı gelişimi koşuşturma falan iyi gerisi çokta tın ya takma kafana
0 oy
tarafından
Her kilolu bebek sağlıklı anlamına gelmiyor,çocuğun saglikliysa kilosu hiç de önemli değil bence 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
O herkes çok biliyo sen instagramda mucizem arılar sayfası var önder bey msj at bilgi al bal ürünü öneriyolar satıl yapan birinide söylerler alırsın hem iştah açıyo hem kilo yapıyor hiiiç korkma
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Takma cnm boşver sağlığı yerindeyse o yeter elalemin ağzı torba değil ki büzesin 
0 oy
(640 puan) tarafından
Boş konuşuyor konuşan benimde kızımda 18 aylık 9 kilo yemeyen çocuk yemiyor heleki emen bebek se zorla yiyorlar ayrıca onlar kilo alır allah sğalık versin büyürler takma kafana 
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Damacana kadar olunca saglikli mi oluyormus?Neden insanlarin ***** ***** konusmalarini kafaniza takiyorsunuz?Etrafindakiler cok bilse doktor,hemsire olurdu.Bebeklerin 1yasindan sonra kilosu duruyor ve ayriyeten hareketli bir bebekse yediklerini eritir
0 oy
(1,642 puan) tarafından
Sağlıklı mı peki 
0 oy
(13,315 puan) tarafından
Kiz dayimin kizi 4yasinda 13 kilo. Masallah cokda çıt çıt sağlikli yani boyu var. Benimki 9aylik 12 kilo. Kiloyla olsaydi keske saglik
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Zayıflığının sebebi ne peki doktor ne diyor bu duruma iştah açıcı birşeyler verdi mi
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Bo.k yesinler  bakamiyorsun diyenler.

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 597 göst.
28 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 897 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sare-Asel (2,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 685 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,032 göst.
16 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,672 soru

23,696,562 cevap

311,388 kullanıcı

...