arkadaslar merhaba ben evlenmeden once facebook istgram hepsini kullaniyordum. sonra wvlendikten bi kac ay sonra kapattim. ama smdi yeniden hamileyim ve evden cikamiycam artik esime dedim ki hayatim ben evde olucam canm cok sikilcak feys acayim onunla oyalanirim sifresini sende bilirsin telefonmda surekli acik isten gelince sende girwrsin ortak hesapda acabiliriz maksatim sadece sklmamak oyalanacak bisey olsun dedim. hayir ben karsiyim oyle srylere evlenmeden oncede kullanmiyordum kullanmani da istemiyorum. sevmem oyle seyleri sana guvwnmedigimden degil sadece istemiyorum sevmem pislik insan cok olur evli olmana ragmen sarkmaya calisirlar falan dedi. neyse ben dinlemedim actim kendi gozuyle gorsun diye sadece arkadaslarimizi akrabalarimizi ekledim evli yaptim falan geldi gordu cildirdi beni maf etme lutfen cok karisyim dedi. 2 gun acik kaldi beni zorlamadi kapat diye ama resmen trip atti bana konusmadi kafasinda 2 tel bile beyazladi yani dondurdum ama kullanmak istiyorum nasil ikna edebilirim esimi?
Kullanma canim esin ne guzel izah etmis konusmus benimde var ama cok sıkici girmiyom bile gizlide yapma bak burasi var burda vakit geciriyom hep sende oyle yap zaten cocuk olunca hic giremiycez oyle anliyorum seni ama esin daha kaba biri olsaydi sana daha kotu davransaydi ne guzel anlatmis sana
Ben hayatlara bu kadar müdahale edilmesine karşıyım o yüzden pek öneri veremeyeceğim :))
Belki tuhaf gelicek ama tatlım ben hayatımda ne insta ne face ne Tweet kullanmadım insanlara kullanmıyorum diyorum guluyorlar tuhaflarina gidiyormuş eşimde bende karşıyız bence diretme yani bi sosyal medya için eşinden ailevi huzurundan önemli değil kitap oku bişeyler yap burda takıl insan korkuyor vallahi artık sosyal medyadan da önceden hayatımızda onalr mi vardı sanki oyüzden gerek yok bana göre
Facebook için uğraşmak yerine boş vakitlerinizde kitap okusanız, faydalı bir şeyler izleseniz sizin için daha hoş olur bence. Zaman kıymetli:)
Canim sen kotu niyetlinolmasanda gercekten pis zihniyeti olan bi suru insan var..benim yok mesela ins veya face hesabim ama esimin var onada beraber bakariz bigun bi baktim kadinin biri diger mesajlardan gordum msj atmis tanisalim konusalim kok bunalimdayim falan diye ama belki mesaj atali 6 ay olmus surekli msj atnis lutfen cevap ver falan esimde bakmamis hic msjlarina onu gordum sinirlendim kadin olarak bu ne nasil mesaj atar niye engeklemiyosun falan diye halbuki esim okumamisti msji ilk ben gordum ama yinede sinirlendim esimin bi sucu gunahi yoktu ve moralim bozuldu bosu bosuna...bide kocan acisindan dusunsene bi adam sana boyle bi msj atsa bulur gider doverim ben sen kimsin lan benim karima msj atiyosun gibisine kimisi hakediyo cunku evli barkli oldygunu bile bile esimin benimle ve cocugumuzla guzel fotolarimiz olmasina ragmen o akdin msj atnis hatta msjlarda bile belirtmis evli mutku cocuklusun ama benimde mutlu olmaya hakkim var gibisine falan diye insanlarin artik ici pis...eger esin isteniyosa yaoma canim sacma bi sosyla medya yuzunden tartismak sinir bozucu gercekten
Bende çok aktif kullanan biriydim eşim banada kapattırdı şimdi lafını etsem bile çok kızar bende sıkılıyorum ama elden gelen bişey yok malesef
Kiz hatice valla seni evire cevire dofcem bi gun :) guzelim sen niye evinin huzurunu kacirtmak icin ugrasiyon esin tatli dille izah etmis buna ragmen kalktin actin canin sıkıldıkca buraya gir yada.oyun indir tlfnuna illa facemi olmasi gerekiyo yapma allah askina olan huzurunuda kaybetme....
Canım esin istemiyorsa kullanma ben de kullanıyordum nisanliyken eşim istemedi diye kapattım ama kendisi kullanmaya devam etti.ve halende kullanmıyorum ve dusunmuyorumdw çünkü kafam çok rahat önceden çok yazan eden oluyordu. Şimdi eşim facebook aç dese bile açmam. Bence sende eşini dinle :)
Kız iyimis adam yinede benimki açma dese ben açamam kafami gozumu kirar ;)) ama açma yanlış istemiyorsa yapma benimki de karşı koymuyor kapattırdı hep olsun önemli değil face feln esinle huzurun önemli boşver olmayı versin
Esin iyi susmus valla cnm bnim esime bn onu yapsam kiyAmet kopardi :)
Eşini dinle bence. Sosyal medyadan dolayı aranız açılır
Canım inan o feysbuk falan seni daha çok mahvedicek çünkü öyle kötü şeyler yayınlıyorlar ki ben dayanamadım kapatyım olmaz olsun dedim gerzek gerzek milletin ölüm anını bilmem ne anını paylaşıyolar valla hiç girme ya. İnstagram bile psikolojimi bozmaya başladı. Kötü kötü haberler :(
Bende kullanmıyorum facebook instagram twitter hic biri yok çünkü bende evliyim eşim asla karismaz ama 1 bucuk yil once evli yazmama ragmen bir sapik dadandı tanimam etmem ben engelledikce sahte hesap acti bayan olarak bende okuldan yada sirketten arkadaşımdır diye ekledim bir suru arkadaşımı kayit etmis ben onuda engelledim aslı ersoy olarak tekrar hesap açıp insanlar ile yazismis sapik en son kapattım herşeyi böyle sapiklar çıkabiliyor evli olman hoşuna bile gidecek sapık dolu etrafta boşver burasi var kadinlar klubu var instagram a ara sira bakiyorum uye olmaya gerek yok bakilabiliyor dr lara bebek kiyafetlerine felan bakıyorum
Kullanma canimm bnde esimde sevmiyoruz kullanmiyoruzda bnce tadinizida kacirmayin o kullaniyosa belki ikna edebilirsin ama o kullanmiyosa zor
Kullanma aynısını eşin sana yapsa hosnmu benim.izin veremediğim hayır dediğim şeyi esim yapsa çok kizarim sosyal medya şart mı sıkıntı geçirmek için başka mesgallerr bul kendine .Bence eşini ikna etmeyi düşüneceğini eşim haklı kendimi nasıl affettiririm diye düşün canim
Bela ariyosun basina bence canim kusura bakma inadina gider esinde tuslu telefonunu birakip akilli telefon alir acae bi face sonra hamilelik psikolojisyle kendini yer bitirirsin bence zorlama faceyle ne zaman gececek allah askina bos isler
Iyide esin bu takim sosyal medyalar kullanmani istemiosa neden bu israr sonucta akrabalarini watsaptan yada normal telefondanda ararsin sıkılıosan
Edemezsin canım bnmki direk tlfnu aldı kırdı tlfn yasak dedi fln seninki gene iyiymis
412,321 soru
12,412,089 cevap
44,891 kullanıcı