0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hafta sonu memlekete gidicez ama yol çok uzun nerdeyse 24 saat ben yolda hep bozuluyorum bulantı hapı alırım hep ama emziriyorum nasıl olacak bilmiyorum hap dışında ne yapabilirim tuzlu vs.demeyin fayda etmiyor ki çünkü o kadar kötü oluyorum ki hiçbişey yiyemiyorum

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebekle o kadar yolu tek seferde nasi gidiceksin ben 4 saat yolda perisan oldum. Dyra dura gidin bi gece uyuyun bir yerde 
tarafından
Iyice dusun cunku 24 saat otobus yolculugu diosun insan bebeksiz bile gitse cok zor
tarafından
Yaa bilet ayarladik ama canım bide annemler de biliyor geleceğimizi :(
tarafından
O zaman allah yardimcin olsun insallah. Ben buyuk elyaf yastik almostim bebegi uatune yatirmistim arabada oyle birsey alabilirsin
tarafından
Nerden aldın canım nasıl kullandın
tarafından
Kuzum bildigin evdeki yastik yokmu. Bebek uyuklarsan kucagindan falan duser allah korusun. Normal yumusak bir yastik al dizine koy bebek uyudumu yatir ustune. Birde ustunu ort kenarlarini sıkıştır iki yandan
-Reklam-
0 oy
(870 puan) tarafından
Mide bulantısına hiç bi çözüm yok valla en fazla camı açarsın önde oturursun ama otobüsle gideceksen işin zor kız bide bebek var bol bol poşet al yanına
tarafından
Şimdiden düşündükçe midem bulanıyor ne yapacam bilmiyorum ilaç ta içemem
0 oy
(43 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık canım 
tarafından
9 aylık canım
(43 puan) tarafından
Bende temmuz 4 de uzun yola çıkacağım 13 saatlik bizimde o zaman 6 5 aylık oluyor bende hep hap atıyordum nasıl yapacağım hem kendim için hem bebeğim asla desteksiz uyumuyor
tarafından
Benim kızım geceleri uyuyor ama ben kendimi biliyorum dayanamam geçen yıl mahvoldm gelene kadar
(43 puan) tarafından
Benimde oğlum uyuyor ama beşikte sallanmaya alıştığı için biraz zor olcak bende kendimi düşünüyorum 20 de kontrolü var bebeğimin doktorumuza sorarum
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Valla ben 1 saatlik yolu geçen hafta zor geldim annemlere mahfoldum o yüzden fikir veremicem çok zor valla yol tutması berbat bişey allah yardımcın olsun 
tarafından
Kanka benzin iç la :) onu içince bidaha olmıyomuş ayy komşum içmişte o söylemişti :)
tarafından
Yaa ben ne halt edicem ya valla düşündükçe midem bulanıyor
(25,224 puan) tarafından
Kanka benzin içtiğinden belli kada gitmiş kadının :D

Canım valla ben yıllardır çözüm bulamıyırun610 dk lık yol gitsem bile içim dışıma çıkıyo ya
tarafından
Bende öyleyim canım ya yol çok pis tutuyo beni
(25,224 puan) tarafından
Valla eşim yıllardır ehliyete yazıl diyo bana başıma bela alamam bi eve bi ehliyet yeter ben 5 dk yol gidemiyom bide direksiyon sallayamam ahahah :D haftaya doktor randevum var sorucam bakalım ne vericek yol tutması için
0 oy
tarafından
Canım İlaç al kendine Benim hapım var Emzirenler kullanabiliyor Doktor verdi bana
tarafından
Yaaa hangi doktor canım emzirdiğim için kullanmak istemiyorm ilaç falan
tarafından
Cnm acilde verdi bana doktor bir sıkıntı olmaz dedi
tarafından
Ilacın adı ne peki canım bi eczacıya sorayim
tarafından
DRAMAMINE cnm
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Gitmden yarm saat önce cig nohut yada fasul bi kac tsne hap gibi at agzina
(4,103 puan) tarafından
Ay istemsizce guldm bulanti habi al cnm
tarafından
Ayy valla bende çok gülmüştüm otobüsteki o sancılı hallerime
tarafından
Emzirdiğim için ilaç kullanmak istemiyorm
(4,103 puan) tarafından
Anladimm cnm cok gecms olsun ozamsn
tarafından
Sağol canım  :(
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Yol nasl tutuyo hic bilmem ben severim ya uzun yolu kafani cama yaslican hayal kura kura gidecen oh :D
tarafından
Ya akşamları güzel oluyo ama en fazla yarım saat dayanırım serin olsa iyi belki ama bebeğim de var o yüzden klima falan açamam da

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 184 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tinkirbelll (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Koalam (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
27 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rukj (45 puan) tarafından soruldu

405,703 soru

12,157,336 cevap

36,595 kullanıcı

...