Yani kızlar anlam veremiyorum gerçekten oğlumun ilk yaşına doğum günü yaptım eşimin babaannesi kız kardeşi yengesi gelini kaynanam benim de annemle kız kardeşim geldi ben kimseden bişey beklemedim eşimin yengesinin gelini hediye getirdi bide kız kardeşi benim babam geldi para verdi annemle kız kardeşim de getirdi hemde en iyisini ne varsa almış getirmişler yahu senin torunun çok seviyorsun ölüp bitiyorsun hani gerçekten herkesin için de ben olsam utanırım insan bi tişört alır en azından dimi oğlum doğdu doğalı bir şey aldığını görmedim sadece bi kere hırkalı bi takım aldı oda dışarda kapı önlerinde satılan sıradan kalitelisiz kıyafetlerden di makina attım baktım sökülmüş kayınpederim çok zengin durumu baya iyi o oğluma kıyafet alır ama doğum günün de oda bişey alıp vermedi yani kaynanamda kocasına güveniyor heralde nasıl olsa o alıyor diye onun arkasına sığınıyor heralde kendi de alabilir var onu da çok iyi biliyorum yani bu ne cimrilik bu ne düşüncesizlik anlayamıyorum durumları olmasa bilmesem tamam dicem benim annem çeyrek takayım dedi hatta ben yok dedim annemin gönlü geniştir sürekli bişey örer alır oğluma babam da öyle ama bunlar zıkkımlar almıyorlar özellikle kaynanam annem sordu bana kaynanan niye bişey getirmedi diye valla herkes kendine yakışanı yapar anne dedim banane hiç umrum deigl dedim bu zamana kadar bana iğne bile almışlıgı yok ne kadar komik dimi
Kiz Allah seni bir tişört alsa demişsin diğer aldığını da gommussun
Almıyorsa almasin beklemen hata insanın içinden gelmeli yok yere sinir etme kendini
1,493,187 soru
24,397,719 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın