0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından

Yani kızlar anlam veremiyorum gerçekten oğlumun ilk yaşına doğum günü yaptım eşimin babaannesi kız kardeşi yengesi gelini kaynanam benim de annemle kız kardeşim geldi ben kimseden bişey beklemedim eşimin yengesinin gelini hediye getirdi bide kız kardeşi benim babam geldi para verdi annemle kız kardeşim de getirdi hemde en iyisini ne varsa almış getirmişler yahu senin torunun çok seviyorsun ölüp bitiyorsun hani gerçekten herkesin için de ben olsam utanırım insan bi tişört alır en azından dimi oğlum doğdu doğalı bir şey aldığını görmedim sadece bi kere hırkalı bi takım aldı oda dışarda kapı önlerinde satılan sıradan kalitelisiz  kıyafetlerden di makina attım baktım sökülmüş kayınpederim çok zengin durumu baya iyi o oğluma kıyafet alır ama doğum günün de oda bişey alıp vermedi yani kaynanamda kocasına güveniyor heralde nasıl olsa o alıyor diye onun arkasına sığınıyor heralde kendi de alabilir var onu da çok iyi biliyorum yani bu ne cimrilik bu ne düşüncesizlik anlayamıyorum durumları olmasa bilmesem tamam dicem benim annem çeyrek takayım dedi hatta ben yok dedim annemin gönlü geniştir sürekli bişey örer alır oğluma babam da öyle ama bunlar zıkkımlar almıyorlar özellikle kaynanam annem sordu bana kaynanan niye bişey getirmedi diye valla herkes kendine yakışanı yapar anne dedim banane hiç umrum deigl dedim bu zamana kadar bana iğne bile almışlıgı yok ne kadar komik dimi :) :ermm:

14 Cevaplar

+6 oy
(25,194 puan) tarafından
Yoo komik değil madem bişey beklemiyorsun ne bu öfke. Senin ailen herşeyi yapıyormuş işte neyine yetmiyo ki. Millet bişey almak zorunda değil huyu yapısı böyle demekki napıcan. 
(253 puan) tarafından
Öfkem babaannesi olup ta bi iğne bile almaması zaten biliyorum huylarını ama iyi bi huy degil bu durumun varsa bana alsın demiyorum torunu ya ufak bişey de olsa her zaman almıyorlar zaten bi kerede olsa alması gerek
(25,194 puan) tarafından
Mecburiyeti yok herkesin huyu bir olmaz
(253 puan) tarafından
Tabiki mecburiyeti varlıklı olup yapmamak sacmalık
(25,194 puan) tarafından
O senin fikrin. İsterse dünya zengini olsun huyunda hediye almak yoksa almaz kimse kimseyi buna mecbur kılamaz
(253 puan) tarafından
Kimse mecbur degil ama insan biraz düşünceli ve fedakar olmalı
(25,194 puan) tarafından
Evet düşünceli ve fedakar olmalı ama o ayrı mevzu. İnsanların karakterini kendimiz belirleyemiyoruz malesef
-Reklam-
+2 oy
(250 puan) tarafından
Lafa gelince ölüp biterler icraatta hiçbisey yok bunlar hep aynı model bi hediyeden ne olacak yarım elma gönül alma millet linclemeye yer arıyor gayette haklısın bosver sıkma canını...
+2 oy
tarafından
Şimdi arkadaşlar hepiniz kıza yüklenmiş siniz ama bu da aile arasında laf olur hiç bunu düşündünüz mü kızın kendi ailesi çıkıp aman kayinnan da birşey almamış dediği zaman bu kız mahcup olacak en azından bı elli lira yüz lira verse yada atiyoeum minicikde bı hediye alsa lafı yapılmaz bu kızda arada kalmaz 
+1 oy
tarafından
Herkesin yapısı aynı değil maalesef 
(253 puan) tarafından
Evet maalesef
0 oy
tarafından
Birilerinden birsey bekleyerek dunyaya getirmiyoruz bebeklerimizi... Almasın sen al nolacak
(253 puan) tarafından
Kimseden beklentim yok dedim zaten ben böyle şeylere önem veririm dıdımın dıdısı değil ya babaannesi alması gerekli küçük bişey de olsa biz zaten alıyoruz
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Beklenti de olmak iyi değil.... Almasın o an demekki imkanı yoktu
(253 puan) tarafından
İmkanı olduğunu biliyorum bilmesem hiç yazmam bunları
(9,234 puan) tarafından
Bir gün zamanı gelince sor . Ama torununu sevmeediginden almamazlik değildir bu .
(253 puan) tarafından
Diyorum ya çok seviyor biliyorum yani heralde kayınpederim Ara sıra aldığında ona güveniyor almayıp onu düşünüyor bence
(9,234 puan) tarafından
Bencede boswer takma
0 oy
(562 puan) tarafından
Parayi mezarami goturecekmis
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Haklisin valla sana yuklenenleri bosver oluyorum bitiyorum kurban oluylrumlar kuru kuru olmaz ellerde ne babanneler ne dedeler valla yemiyor torununa yediriyor bunlarda kuru kuruya olup bitiyolar sonra torun sahibi oluyolar adlari bisey yapmasalarda yaptilar oluyor sinir oluyorum bu tiplere
0 oy
(14,803 puan) tarafından

Kiz Allah seni bir tişört alsa demişsin diğer aldığını da gommussun 

Almıyorsa almasin beklemen hata insanın içinden gelmeli yok yere sinir etme kendini :)

0 oy
(1,328 puan) tarafından
Benmkiler de zengin doğdu doğalı bir çöp ya bir çöp almadılar ama ama lafa gelince torunum torunum diyorlar ağzına kürekle vurasım geliyor valla
0 oy
(149 puan) tarafından
Kimseden birsey bekleme eşinle aran iyiyse ihtiyaçlarını karşılıyorsa gerisi teferruat. Almıyorsa almasın sen isteğin ne varsa kendin al madem zenginlermis
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Bencede ayıp yanı niye öyle yapiyo acaba :/
0 oy
(376 puan) tarafından
Bir şey beklemedim desen de beklemişsin canım ki gayet doğal tabiki de beklersin doğum günü çocuğun. Kimseye güvenerek tabiki doğurmuyoruz ama sen zaten çocuğumun üstüne ev araba alsınlar demiyorsun yani alt tarafı doğum günü hediyesi. Ben olsam ben de beklerdim. Ayıp etmişler.
0 oy
tarafından
Valla kimse kusura bakmasın ama benim ailemde olsa eşimin ailesinde olsa eşek gibide alacaklar birşey lafa gelince canım cicim demeyi biliyorlar hediyesini alacaklar yok ona mı güvendin yaptın bunamı güvendin demesin kimse boşa torunun ya torunun ne demek birşey almamak misafirliğe gittiğin zaman bile elin boş gitmiyorsun kaldı ki bu çocuk seninde kanını taşıyor ben eşimle aynı yerde çalıştım sevgili falanda değildik benim müdürümdü o ben bir yabancı olarak eşimin yengesi doğum yaptı yine kıyafet aldım yolladım ki beni tanımıyorladı en yakının olan kişide alacak arkadaş 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 368 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 730 göst.
0 oy
11 cevap 683 göst.
0 oy
20 cevap 587 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,091 puan) tarafından soruldu

412,980 soru