kizlar benim 4 ay once dugunum oldu. ben izmitte yasiyordum. esim izmirli. izmitte kinam ve nikahim oldu. benim annem ve babam bosandilar zamaninda. ikiside evleniyorum diye beni istemediler evlendiler kendi yuvalarini kurdular dugunume bile gelmediler. benim herseyimi babannem ve dedem yapti. zaten onlar buyuttuler beni. nikahtan once babannem bana dediki burdaki nikahtaki takilarini kurdeleye dikicem hepsini dugununde boynuna asicam dedi. esimin de haberi vardi tamam dedik kotu bi niyeti yok kadinin. nikahtan sonra odaya gectigimiz gibi gorumcemler geldi boynumdan almaya calistilar kaynanam falan hepsi. ben itiraz ettim olayi anlatmaya calistim onlara. sonra aglamaya basladim kavga cikti bildiginiz. esim herkesi odadan cikattti. beni sakinlestirmeye calisiyo falan kendide kotu oldu agladi hatta. sonra kaynanam dediki ben boyle yuzsuz paragoz insanlar gormedim bilmem ne babannemin sekeri var zaten eli ayagi kesildi kadincagizin. bitek kayinpederim karsi cikti orda kaynanama falan çok bagirmis hatta. sonra aldilar bunlar takilari. o gun bugundur bizimkilerle konusmuyorlar. simdi benim dogumumda karsilasicaklar nolcak bilmiyorum strese girdim ya napmaliyim
Sakin ol canim görseler bile birbirlerini konusmazlar olur biter , kaynananin gorgusuzlugu bu. Sen sakin ol o anda kaynanan konuşsa bile Babannen büyük olduğu için karşılık vermez susar vermesinde zaten öyle insana laf anlatlmaz
Canım takiları neden alıyorlar üstüne mi kondular amaç ne ? Hangi taraftan taki takılırsa takılsın o karı kocanındır vermek isterse verir gelin ama buda nedir yani zorla almakta neyin nesi..esin konuşuyordu ailesiyle
Bende takilarimi qormedim bile nasilki boynuma takildi takilar o arada ailemle sariliordum aqliyordum falan kurdele boynumdaydi die sarilinca paralar dusuodu o ara biri boynumda aldi hatirlamiyorum kim olduqunu qorus o qorus daha qormedim takilarimi.
kim paragoz belli canim keske babannen eldeeldenverseydi sana
401,978 soru
12,034,039 cevap
36,262 kullanıcı