0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Hanımlar bi kaç gün önce sormuştum normal doğum sonrası vajina girişinde et beni gibi ufak parça farkettiğimi doktora gittim ve doktor kızlık zarı kalıntıları dedi yakar alırızdedi. Ama özel hastane olduğu için ücreti yüksek geldi yaptıramadım daha önce başına böyle bişey gelipte devlet hastanesinde yaptıran varmı acaba devlet hastaneleri bu işlemi yapıyormu bu bilgiye hiç bi yerden ulaşamadım ne olur bilen aydınlatsın

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yaparlar bence özelde ki doktorsa devletteki de doktor canım 
-Reklam-
+1 oy
(45,018 puan) tarafından
İlk kez bolee bişey duyan ben
0 oy
(753 puan) tarafından
 Bnde hiç olmadı bilmiyorum valal
0 oy
tarafından
Canim o dogumla yirtilmasi gerekiyordu nasil kalmiski acaba benimde ilk gebeligimde doktor senin kızlık zarinin biri duruyor dedi sonra kendi aletiyle yırttı birgun sonrada bebegim erken dogdu Allah bildigi gibi yapsın icimden cikmiyor hala
(16 puan) tarafından
Benimki yırtılmış zaten ama kalıntılar kendi kendine et beni gibi birleşmiş
tarafından
Jinekoloji ye git canim bi arastirma hastanelerine gecmis olsun
0 oy
tarafından
Ilk defa duydum yaa
0 oy
tarafından
Daha neler duyucak bu kulaklar :)
0 oy
(476 puan) tarafından
Normal doğum yapmadım ama bendede var küçüçük bir parça duruyor öyle 
0 oy
tarafından
Evet benimkide öyle demiştim sana kızlık zar kalıntısı dedi hatta bugün spiral çıkartmak için gittim.nirmal mi dedim çok normal dedi vajina girisi
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Kaç paraymis peki . Kalıntı olduğunu da ilk duydum valla
(16 puan) tarafından
600 tl muane ile birlikte 750 lira dediler
0 oy
tarafından
Özür dileyerek söylemek istiyorum ama kalıntı nasil oluyo. Dışardan yada dokununca belli ediyomu. Yoksa bunu aynaylami farkediyosun. Bendede varda acaba omu yoksa normal bir seymi bilemedim. Sen böyle yazinca içime bi kurt düştü 
(16 puan) tarafından
Dışta canım afedersin tam vajina girişinde
tarafından
Bildigin parça gibi dimi
(16 puan) tarafından
Evet etbeni gbi ufak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 301 göst.
0 oy
7 cevap 525 göst.
0 oy
3 cevap 394 göst.
22 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanur789 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 556 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,510 puan) tarafından soruldu

412,662 soru

12,424,104 cevap

45,382 kullanıcı

Kategoriler

...