Annem rahatsız babam yıllardır onu iyi etmek için uğraşıyor elinden geleni yaptı annemin kardeşleri anası babası doğru düzgün bir telefon bile etmez annem nasıl diye sormaz bir gün yanına gelmezler bayramlarda bile bi arar bi aramazlar anneannem ve dedem de öyle kızımız öldü mü kaldı mı umurlarinda değil . Dayım ev alacakmis hiçbir zor günümüzde yanımızda olmayan adam babamı aramış otuz bin borç para istiyor babam da beni aradi asla vermeyeceksin dedim onlar hangi gün yanımızda olmuş utanmadan seni borç için ariyo bi gün nasılsın demez dedim bi de babamı tembihlems kimseye söyle diye babam beni aradi anlattı bende parayi vermesine engel oldum verirsen yüzüne bakmam baba dedim babam vermedi dayım da çocuk gibi beni facebooktan engellemiş çok da umrumda sanki numarasini sildim bende. Haksız miyim şimdi ben ? Sen şimdiye kadar hiçbir zor günümüzde kapımızi calmamssn utanmadan borç istemek için ariyosun istediği de az para değil sanki babama para havadan yağıyor adam emekli oldu hala çalışyor