Bu geceye özel hiçbir şey yapmayı düşünmüyoruz, yılbaşina secdede gireceğiz inşallah
Normal gecelerden biri gibi canim, tv de guzel birsy olmaz buyuk ihtimal, guzel bir flim indirip cocuklarla izleriz :)
Ay valla hic yılbaşı gibi gelmiyo bana o kadar sıradan bi gün ki. Zaten kutlama falan yapmayız biz. Büyük ihtimal uyuyarak girerim yeni yıla :))))
Kaynanamlarla harika eglenceli inanilmaz bi yilbasi gunu :))))
yılbaşı dedginiz saatte açıp kuran okuyup namaz kılıcam dinimizde yeri olmayan bidatı kutlayanların sayesinde yaptıgım ibadet 70 kat daha fazla olucak inşaAllah..mumin her fırsatı yakalamalı diye düşünüyorum bugun için bi yandan üzülürken bi yandanda alıcagımn sevabın sevincini yaşıyorum..iyiki varsınız
Eşimleyimm hicbir kutlama yapmiyoruz yemek yer film izlerzz o kdr her aksamki gibi :))
Annemler ablamlar geldi termaldeyiz eşimle eniştem mangala başladı
Tekim canim her zmn ki gibi evdeyim. Normal sıradan bigün bnm icin
Felaket hastayım. Boğazım falan fena durumda
Yemek yaptım normal akşam yemeği için.
Eşim yemekten ziyade pasta börek sevdiği için kurabiye yaptık kek yaptım yaş pasta yapıyorum şuan . brovni deniycwm de. Sütle deniycem bu sefer. Şerbetle ağır oluyor beceremiyorum ayarını
Eşim Uludağ'da görevde saat 2 de gelecek bende tv izliyorum kayinvalidem istanbula gitti kardeşlerinin yanına annemde malum izmirde yalnız giriyorum çok çok şükür esim önceden sirnaktaydı suriyedeydi şimdi en.azından gece işi bitip gelecek
Saat 12 olmadan uyumayi dusunuyorum hani bazilari inaniyor ya nasil girersen tum yil oyle gecer diye yillardir hep uyuyarak giriyorum yeni yila bir turlu uyuyamadim gitti :)) belkim bu yil tutar :)
Bir oğlumu uyuttum,diğerini uyutmak üzereyim. Esim çalışıyor Gece de gelmicek. Bebeği sallama faslı bitince ben de hemen uyucam Insallah. Öyle işte:)))
Bugunun dünden ve yarindan bi farki yok canim oglumu uyutuyorum hemen pesine bende uyuyacağım insallah
Ben pogaca yaptim pasta yaptm annemde helva yapti corba yapti eltim tavuk etli pilav yapmis getirmis bi eltim kurabiye yapmis gorumcemde kkek yapmis buyuk eltimde bborek yapmis kaynanam etli ekmek yaptirmis gelmis erkeklerde icecekleri almis yani bizim evde toplandik boyle kkalabalik guzel oldu ve simdi esimle basbasa kaldik film izliyoz ilk yilbasimiz bakalm yil sonunu film izliyerek geciririz heralde
Eşimle yemek yedik film izliyoruz :)
1,489,605 soru
24,346,050 cevap
346,254 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın