0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (2,078 puan) tarafından
Kızlar aranızda altın hesabı olan varmı, nasıl açılıyor, aylık veya yıllık bi masraf oluyormu

5 Cevaplar

0 oy
(4,180 puan) tarafından
Ziraatta var. Nakit paranla altın alış satışı yapabiliyorsun.  Cok basit. Internet bankacılığı  acman lazim.
(2,078 puan) tarafından
Misal canım bin tl attıgımda kendim mi altın alışverişini yapcam, yoksa bin tlyi yatırınca otomatikman kendimi altın kuruna geçiyor
(4,180 puan) tarafından
Ayriyetten alman lazim canım. Altin alis diyorsun ne kadarlik olduğunu  soruyor. Paranin karşılığı  olan grami gösteriyor  onaylarsan altin hesabina ekleniyor.
(2,078 puan) tarafından
Çok sağ olsun canım herkes baya açıklayıcı yazmış teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kartın yoksa İstediğin bankaya gidip hesap açacağını söyle altına para yatıracak sın onlar orda hesap açıp parayı altına yaptiriyor lar 1 hafta sonrada kartın eline geliyor imzan olmadan da o paraya kimse dokunamıyorum bide norml para yatırmış gibi ana ekranda gözükmüyor gizli yani 
(2,078 puan) tarafından
Şuan denizbankta hesabım var canım, bazen eşim onu iş içinde kullanıyor, yani yüklü para transferi oluyor, o durumda gelen para otomatik altın kuruna mı çevrilir, yada başka bir bankadan sadece altın hesabımı açmam lazım
tarafından
Altın hesabının ve normal para yatırma yerinin ibanı aynı degil eger altın hesabının ibanını verirseniz oraya para gider ibanlar faklı
(2,078 puan) tarafından
Öylemi anladım canım çok sağol
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Benim kuveytte var, normal hesap gibi yani aylık yıllık masraf yok 
(2,078 puan) tarafından
Mesela canım ayda misal diyelim bin TL attım o otomatikman kendimi altın olarak işleniyor, kendin mi gram yapıyorsun
(12,777 puan) tarafından
Hayir cnm mobil uygulamada altin hesabı aciyorsun normal kartina meseka bin tl ekledin altin al sat yaziyo gram meseka gunduz uygun gece yuksek  oluyo gece satsan fa biraz zarar edersin gunduz halledecen mesai saati icinde  akşam yapman senin zararina oluyo 5 10 tl oynuyo sonra diyorsun bin tl gram yap sana diyo ki mesela 2.1 bu kadar gr oluyo sen yok 1 gr alacaksin 1 yaziyorsun gram ne kadar sa o kadar para aliyo 1 2 tl de ucret aliyo galiba
Bozdururken de bozdur diyorsun 1 gr diyorsun 450 tl meseka hesabina geciyo mobil uygulamadan hallediyorsub
(2,078 puan) tarafından
Anladım canım parayı atmden mi bankadan mı yatırıyoruz
(12,777 puan) tarafından
Kuzum paran var sa nakit once hesabina atm den parayı yukluyorsun  sonra altin aliyorsun
Ama esin senin hesabina eft havale yapar sa  bankaya gitmene bile gerek kalmiyo
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Vakif var bende normal hesap actiriyorsun vadesiz hesap yada istedigin banka dan sonra orda mobil uygulamada yatirim bolumu vs var ordan da telden altin hesabi aciyorsun gram gram alıyorsun kesinti yillik ucret vs yok 
(2,078 puan) tarafından
Ayy çok rahatmış ben zor düşündüm çok sağol canım
(12,777 puan) tarafından
Yok kuzum tek hesap acmak icin bankaya gideceksin o kadar hesabin varsa da açılıyor hemen simdi mobil uygulama kolay
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Kuveytturk açtırdım ama eşim gümüş alıyor altını ben elden aliyoeum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde sweetlady (773 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 250 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde sweetlady (773 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.