0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar size bisey danışmak istiyorum şuan 3. Bebeğime hamileyim doğumuma bir ay kaldı kaynanama aynı şehirde yaşıyoruz 2.gebeligimde kaynanam.cocugumu hıc istemedi aldırmamı ima etti ama şimdi çocuğumu çok seviyor 3. bebeği öğrendiğinde de yine aynjtepkiyi verdi bir hayırlı olsun gözün aydın bile demedi ne bana ne eşime şimdi zaman yaklaştıkça bebeği düşünüyomus gibi davranıyor daha önceki doğumlarımda annem yanımdaydı şimdi yine gelecek inşallah sorum su eşim bu sefer doğuma annemi götürelim senin annen çocuklara baksın diyor bende istemiyorum sizce yanlış mi düşünüyorum uzun oldu kusura bakmayın  

6 Cevaplar

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bence evde kalacak olan 2 çocuguna senin annen baksın dogum yaptıgında kaynanan yanına gelsin en azından gözünün önünde olur evde aklın kalmaz madem böyle biriyse kaynanan. 
(1 puan) tarafından
Şimdi torunlarına karşı çok iyi ama hamilelik döneminde hıc yardımcı olmadı baştan istemediği bebegimin doğumunda olmasını istemiyorum ama eşimi de kırmak istemiyorum
(25,196 puan) tarafından
Evde bakabileceğine güveniyorsan evdekilere baksın o zaman cnm
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikriniz için
(25,196 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kayinvalidem bebeği tutmayı beceremez nasıl üç çocuk büyütmüş hayret ediyorum o yüzüden be doğumda hastaneye yanıma geldi nede evdekilere bakti bende üçüncü çocuğumu doğum yapalı 23 gün oldu bir gün gelip bakti gitti bi daha da ne aradı ne sordu 
tarafından
Gelsin hastanede yanında dursun sonraki zamanlarda da annen dursun seninle istemediği çocuğa bir insan ne kadar bakabilir ki para mı vereceksiniz sizde yoksa bakmasi için
(1 puan) tarafından
Ben çalışyorum cocuklarim 4 sene boyunca bakıcı da büyüdü 1 yildir aynı yerde yaşıyoruz cocuklara bakacak diye ama pandemiden dolayı ben bir yıldır evden çalışıyorum versem paraya hayır demez ama ona vereceğime bakıcıya verir baktiririm en azından minnet etmem
tarafından
Yani bencede en azından bakici daha profesyonel olur
Çocukların ne kadarlık
(1 puan) tarafından
Kızım 6 oğlum 4,5 yaşında
tarafından
Büyükler miş baya kendi kendilerini idare ederler aslında öyle çok bakıma muhtaç değiller rabbim sizlere bağışlasın
0 oy
(562 puan) tarafından
Deki hastanede ben anca annemden utanmam ben annemi istiyorum gerekirse eve gecince annen gelsin ama ben annemden baskasini istemem de tavrini belli et ben sezeryanla dogum yaptim belden asagisi uyusuk diye geldiler hemsireler heryerimi temizleyip giydirdiler oldugi gbi ciplaktim annemden utanmadim ama kaynanam olsa utanirdim ne demek yani herkesin annesi kendine iyidir taviz verme canim zaten aldirma gibi imada bulunuyorsa haketmiyor demektir kesin oglunu doldurdu eşinde ondan sana soyluyo çiyan kaynana
(1 puan) tarafından
Tabiki de kendi annen başka ne olsa nazini çekiyo  benimde sezeryan olacak tek sıkıntı dogumumdan  belli bir süre sonra annem.gidecek kaynanamin tavrını çekmek istemiyorum
(562 puan) tarafından
Ozamanada kendini toparlarsin insallah canım
0 oy
tarafından
Kendi annenle daha rahat edersin doğumda kaynana çocuklara baksın eşine de öyle söyle 
0 oy
(11,008 puan) tarafından
Eşinle kaynanan evde kalsınlar sen anneni al yanına. Nolursa olsun anne gibisi yok. Aldırmayı ima eden yanında olmasın zaten hiç bi türlü dee, eşin hatrına evde dursun işte
0 oy
tarafından
Canım hastanede annem yanımda olsa rahat ederim de kaynann baksın çocuklarına . Eşin anlayışla larşılar umuyorum 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 152 göst.
12 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,560 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 592 göst.
24 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Altnr_svg (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeze (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Masume 76 (12 puan) tarafından soruldu

413,922 soru

12,458,869 cevap

46,600 kullanıcı