0 oy
804 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar bana bi akıl verin eşim eve çok geç geliyor her gece kavga ediyorum dün azıma geleni söyledim 2 buçuk aylık da hamileyim beddua ettim bana diyor yarın git babam gülde kal 2 3 gün sizce gidim mi

10 Cevaplar

+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Neden geç geliyo peki? Ne olursa olsun beddua etme canım döner dolaşır seni bulur bak hamilesin tehlikeli laflar bunlar 
(33 puan) tarafından
Zıkkımlanıyor canım inş beddua beni bulurdu kurtulurum
(25,181 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah...
-Reklam-
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Gitme bilmiyorum sen gelme eve de o gitsin köpek kimin yanındaysa o saate kadar
(33 puan) tarafından
Acaba gitsem anlar mı değerimi
(1,430 puan) tarafından
Anlamaz canımm anlamazz
0 oy
tarafından
Kendisi nerden geliyorsa bir süre orda klsn seni hiç bir yere gönderme yetkisine sahip değil evli barklı adamın eve giriş çıkış saatti vardır uyacak uymuyorsa geldiği yere 
(33 puan) tarafından
Evliliği bilmiyor ki pislik
0 oy
tarafından
Kendi gitsin sen niye gidiyorsun evine ailesine sahip çıkmayan gider evde oturup eşinin yolunu bekleyen değil
tarafından
O zman sen eşine karşı dik dur istemiyosa gidersin açarsın davayı paşa paşa da bakarsın bize benim keyfim yerinde de az dişli ol bak nasıl geri vites yapcak
(33 puan) tarafından
Bnde öyle yapmayı düşünüyorum
tarafından
Dik dur kuzum yap ezdirme kendni sakın
(33 puan) tarafından
İnşallah Allah yardımcım olacak
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(9,683 puan) tarafından
O gitsin ozaman niye git diyo ki hemen bunu çözmeniz gerek rafa kaldırmış senin ki...oturup konusun iş için mi keyfi mı geç gelmesi ne zamandır bole
(33 puan) tarafından
Yok ne işi geç gelmesi baya vardı bi ara düzşemişti yine aynı ama karı kız değil zıkkımlanıyor geç saate kadar
(9,683 puan) tarafından
Alkol ise daha kötü annemler bu yüzden boşandı.. inş çözersiniz yanındayım bırakmam gerek hani iyilikle de mi anlamaz
(33 puan) tarafından
Yok yok ne dediysem adama tık etmiyor yanındayım dedim bn destekçin olacam dedim tmm diyor 2 gün sonra yine aynı
(9,683 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum inş sonu kötü olmaz
(33 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(2,141 puan) tarafından
Kusura bakma canım sen niye gidiyorsun acaba iyiymiş sen gideceksin oda kafasına göre at kosturacak sen gitme sadece yüz verme oda hic takma 
(33 puan) tarafından
Yüz vermeme değil sadece sessiğimi koruyorum onu da burnundam getiriyor
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Seni görmek istemiyorsa kendi gitsin niye sen evini bırakıp gidion 
(33 puan) tarafından
Bunaldım bn gerçekten çok kötüyüm
0 oy
(562 puan) tarafından
Canim oncelikle neden gec geliyor napiyor ve ceza yemiyor mu yasak var heryerde. Onu gectm seni evden gonderiyosa allah gostermesin baska brini bile getirir boyleleri sakın gitme evden. Oyle biseylerden supheleniyormusun yani farkli hareketi giyimi nasi
(33 puan) tarafından
Yok birini getirme değilde kaynanamlr yukarda bn diyorum bişey kullanıyor
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Sende dönüp desydin ya kusura bkma  bu evden gidevek biri varsa oda sensin yiyorsa benim aileme gidip 3 gün kalsana babmlarda 
(33 puan) tarafından
Hani bir evlilikte herşey anlatılmıyor Allah şahidim olsun bn sana anlatsam oturup ağlarsın bana ortada çok farklı şerler var
(5,328 puan) tarafından
Ben çok evli çift dinledim kuzum sende onalr gbi kendini yıpratan biri olabilir ve yanlış ifadelere maruz kaldığınıza inanıyorum  söylediğim gbi çift terapistinden randevu alın
(33 puan) tarafından
Bn herşeye varım 22 yaşındayım taşıdığım yükü yaşıtlarım kıyamet kopsa taşıyamaz o yüzden imtihan diyorum keşke eşim bana dese gel gidelim terapiye ama öyle biri değil düşünün sakinleştğrici hap kullanıyor
(5,328 puan) tarafından
Analdım geçmiş olsun
(33 puan) tarafından
Allah razı olsun dua edin yeter

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 886 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rabia2 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 639 göst.
0 oy
21 cevap 2,448 göst.