0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Hatunlar nasipse Temmuz sonu Ağustos başı doğum yapıcam. İstanbulda yaşıyorum. Bebeğime alışveriş yapıyorum ama kısa kollularda tereddüd ediyorum. Yenidoğan bebekler üşür diye biliyorum,  Ağustosta doğuran anneler nasıl giydirdiniz?

8 Cevaplar

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Yani belki tek kat  ince uzun kol giydirebilirsin yeni doğunca belki üşür uyurken  ilk zamanlar yada kisa kol olup Müslim bez le örtebilirsin 
-Reklam-
0 oy
(2,747 puan) tarafından
Temmuz 8 de doğum yaptım canım. 2-3 ay boyunca yıkadığım zamanlar ve yeni doğduğu zamanlar hariç genelde sadece zıbınlaydı. Yıkadığım da ince alt üst giydiriyordum sadece sonra çıkarıyordum. 
0 oy
(12,871 puan) tarafından
Tek kat ince uzun kollu zıbın ince ayaklı pijama giydirdim hep oğluma 9 ağustos doğumlu 
0 oy
tarafından
Ben uzun kollu giydirdin hatta o sıcakta kundak bile yaptım bişey olmadı tek kattı
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Ben daha bişey almadım ama arkadaşlar hep üç aylık kısa kollulardan almış kışa geliyor napcan onları bilmiyorim
0 oy
(1,328 puan) tarafından
İnce uzun kollulardan giydirmen yeterli canım ıyurkan de üzerine yazma ört bunalmasın 
0 oy
(11,942 puan) tarafından
İnce uzun kolu canım gene yeni dogana kısa kollu olmaz masuma
0 oy
tarafından
Yeni doğan bebek ne kadar da sıcak olsa üşür canım vücut ısısını ve kan şekerini dengeleyemedigi için sen yazlık hastane çıkışlarından al yine uzun kollu iç gömlek al üstüne iç gömlek giydirip üstünede tek kat hastane çıkışı giydirirsin birde muslin battaniye ile sararsın şöyle kendini toplayınca kirki çıkınca falan zıbın be tek alt şeklinde giydirmeye başlarsın baktın üşüyor muslinle sararsın yine

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
+1 oy
6 cevap 113 göst.
0 oy
4 cevap 144 göst.
0 oy
27 cevap 614 göst.

414,201 soru

12,465,563 cevap

46,884 kullanıcı