0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (1,662 puan) tarafından
Ben doğum yapdım normal doğum kaynvalidem çok az para ile hastanye geldi çünki kendide hastanede çalışıyor neyse çok az para harcadı .... Benim annemlerin maddi durumu yok ama kaynana da kızıma sadece kıyafet aldı banyo seti ve ya bebek arabası bile almadı hep eltimin çocun eskilerini kullandım ,eltimun çocuğun kıyafetlerini banyo setini bebek arabasınl kullandım kızıma yeni kıyafetler aldı ama bunları almadı sırf benim ailemin maddi durumu yok diye hani gösteriş yapacak kimse yok ya o yüzden hrp eltimi öncelik tutdu öncelik dedğumden kastım bizde meselen erkek evi kız evime altın takar kıyafet falan götürür onun için en iyileri i yapdı bana eski püskü altınlar ... Şimdide eltimin doğumi olucak sizin parayla ne kadar bilmiyorum 2000 manat götürüb gidecekmiş ... Ama eltimun aileside yardım edecek yani hiç o kadar para harcanmaz bile ama gösteriş yapacak ya onların ailesi zengin ya benim çocum kız diye doğum günü bile kutlamıycakdı ondan sonra evde küçük bir kutlama yapdı zatem harcamalarında çoğunu eşim yapdı ama diğer oğlu diğer torunu için her şeyi yapdı kendisi ... Biraz karışık yazmış ola bilirim azerbaycanlı oldğum için bazı sözleri çeviremiyorum.... Geçen günde eltim diyor işte kocamın adını söyledi bizi hiç aramıyor yemi taşındılar da şehire ... Diyor ki hiç aramıyor sormuyor falan kaynanama diyor ... Kynanam da bunu kocama dedi ... Bişey demedim bem tabi ama arkadaşlsr benim kocam gece gündüz çalışıyor evde pek durmuyor çocuk babasını tanımıyor bile günde en fazla 1 ,ya 2 saat görürüm yüzünü ... Öncelikle eltimin böyle şikayet etmesi saçma ,ikincisi kayınvalidemin eşime bunu söylemesi saçma ailesinin yanında durmalı önce öyle değilmi başkaları sonra gelmeli ama nerde ... Ve ben ***** eltime o kadar sırrmı verdim ki şimdi şimdi gerçek yüzünü görüyorum ,,, tüm güvenimi kayb etdim ona karşı iyi birimi yoksa kötü birimi bilemiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(7,936 puan) tarafından
Sende tam adamina sırrini vermissin eltine olacak iş degil
(1,662 puan) tarafından
Haklısın kuzum sebbei şi ben insanları statülerine göre ayırmazdım eltiymiş kaynmış ben insan olarak bakardım ve iyi bir insan olduğunu sanardım ama yanılmışım zamanla öğrendim
-Reklam-
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Ayrımcılık yapması çok yanlış 
(1,662 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Öncelikle kim ne kadar yakının olursa olsun sırrını verme. İkincisi niye beklenti içindesin. Kimse sana çocuğuna elbise altın bebek arabası almak zorunda değil. Beklenti içinde yaşadığın sürece mutlu olmazsın. Sana ve çocuğuna eşin bakmak zorunda, annesi değil. Bir beklentin isteğin varsa eşine söyle. Başkalarına mı güvenip çocuk doğuruyorsunuz. O elbisesini alır o arabasını alır o mamasını alır. Bu çocuk senin ve eşinin o yüzden kimseden birşey bekleme. Ha eltine yapıp sana yapmıyorsa da yapacak birşey yok. Arana mesafe koy. 
(1,662 puan) tarafından
Kuzum beklentide değilim fakat ayrımcılık yapıyor buda bana göre yanlış bişey bunu anlatmak istiyorum
0 oy
tarafından
Senin eşin eltini aramak zorunda değil benim eşim asla yengesini aramaz abisine ulaşamazsa yada annesine ulaşamazsa son çare arar direk lafa girer yenge annem orda mı yada abim falan der anca yoksa aramaz yengesini saçmalığa bak
(1,662 puan) tarafından
Aslında araları iyi yani abla kardeş gibi ama yinede gidib kaynanama şikayet etmesi saçmalık ... Çok aramak istiyorsan o aramıyorsa sen ara diymi
0 oy
tarafından
Birincisi altının eski puskusu nasıl oluyor altın altındır ikincisi kimse birşey yapmak zorunda değil üçüncüsü keşke eltine sırrını veemseydin canim
(1,662 puan) tarafından
Şöyle kuzum kayınvalidem eltime yeni altınlar ,pahalı ve yeni moda altınlar aldı verdi ... Ben bunu isdediğimden deyil zaten altın kullanmam fakat benim ailem fakir diye bana eski ucuz altınlsrından yüzüklerinden getirdi ,,, evrt ikincisi evet hakılısın bende hep derim kimse kimse için bir şey yapmak zorunda değil fakat bir evladına yaparken diğerine yapmaması ayrımcılıkdır sonuçda bende onun oğlunun eşiyim,üçüncüsü çoj çok hakləsən sır vermekle yanlış yapmışım
tarafından
Biz de yaşadık aynılarını canım anlıyorum ama ben naptim 2 buçuk senedir görüsmiyorum sil at madem degerlri olan öbür Oglu onunla konuşsun sizinle değil inan böylesi daha rahat
0 oy
tarafından
Bir şey merak ettim sen Azerisin eşin nereli peki? 
(1,662 puan) tarafından
Azərbaycan lı

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 776 göst.
18 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 318 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 266 göst.
24 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aytenlam (48 puan) tarafından soruldu