Ben doğum yapdım normal doğum kaynvalidem çok az para ile hastanye geldi çünki kendide hastanede çalışıyor neyse çok az para harcadı .... Benim annemlerin maddi durumu yok ama kaynana da kızıma sadece kıyafet aldı banyo seti ve ya bebek arabası bile almadı hep eltimin çocun eskilerini kullandım ,eltimun çocuğun kıyafetlerini banyo setini bebek arabasınl kullandım kızıma yeni kıyafetler aldı ama bunları almadı sırf benim ailemin maddi durumu yok diye hani gösteriş yapacak kimse yok ya o yüzden hrp eltimi öncelik tutdu öncelik dedğumden kastım bizde meselen erkek evi kız evime altın takar kıyafet falan götürür onun için en iyileri i yapdı bana eski püskü altınlar ... Şimdide eltimin doğumi olucak sizin parayla ne kadar bilmiyorum 2000 manat götürüb gidecekmiş ... Ama eltimun aileside yardım edecek yani hiç o kadar para harcanmaz bile ama gösteriş yapacak ya onların ailesi zengin ya benim çocum kız diye doğum günü bile kutlamıycakdı ondan sonra evde küçük bir kutlama yapdı zatem harcamalarında çoğunu eşim yapdı ama diğer oğlu diğer torunu için her şeyi yapdı kendisi ... Biraz karışık yazmış ola bilirim azerbaycanlı oldğum için bazı sözleri çeviremiyorum.... Geçen günde eltim diyor işte kocamın adını söyledi bizi hiç aramıyor yemi taşındılar da şehire ... Diyor ki hiç aramıyor sormuyor falan kaynanama diyor ... Kynanam da bunu kocama dedi ... Bişey demedim bem tabi ama arkadaşlsr benim kocam gece gündüz çalışıyor evde pek durmuyor çocuk babasını tanımıyor bile günde en fazla 1 ,ya 2 saat görürüm yüzünü ... Öncelikle eltimin böyle şikayet etmesi saçma ,ikincisi kayınvalidemin eşime bunu söylemesi saçma ailesinin yanında durmalı önce öyle değilmi başkaları sonra gelmeli ama nerde ... Ve ben ***** eltime o kadar sırrmı verdim ki şimdi şimdi gerçek yüzünü görüyorum ,,, tüm güvenimi kayb etdim ona karşı iyi birimi yoksa kötü birimi bilemiyorum