Kizlar iki postumuda okumussunuzdur kocamdan gerçekten bıktım hep küfür ediyor durup dururken tokat atıyor herşeye bahane arıyor bende kaçmayı düşünüyorum yani yanlış anlamayın başkasına kaçmayı değil evden kaçmayı düşünüyorum ailem memelkette ben başka şehirde yaşıyorum kimsem yok burda esiminde kimsesi yok bir bebeğim var çok yoruldum artık ağlamaktan üzülmekten ama gel gelelim işin aslına annem ve babam parayı çok seviyorlar biz 7 kizkardesiz misafirliğe bile gitsek kendi yapacağımız esylari alıp öyle gideriz babam gilde yapıp yeriz annem hep biz fakiriz diyor babam da istemiyor bizi evet önümüzde gelin diyorlar ama sonra kovmaktan beter ediyorlar geçen ablam da kocasiyla kavga etti babamlara geldi babam kocasını aradı gel karını al götür dedi diğer ablam cailsiyodi anneme çocuklarını emanet etti annem dedi o zmn kiramizi öde ve eve alışveriş yap öyle bakarim dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum inan ki devlete gitsem 6 ay tek bakıyorlar mis kaynanamlar benden nefret ediyor zaten çalışsam tek başıma kim oğluma bakar bakan kişiye guvenebilirmiyim ki hiç bilmiyorum inanki çok kafam karisik