0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 gündür grip Burnu akıyor gözleri akıyor yeni işe başladı korktuk tedbir amaçli test vermeye gitti 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşaAllah negatüftir  canım nezle de olabilir
tarafından
İnşallah canım 1 yaşında çocuğumuz var Grip salgını varmış ama yine de insan tedirgin oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bahar alerjisi sanırım bende o durumdaydım hamile olduğum için ilaçta yazmadılar iki haftayı buldum nerdeyse sesim de gitti , normalde her yıl yaz aylarında tıpkı enişte gibi bende grip olurdum burun akıntısı gözde sulanma kaşıntı spreydi ilacti geçer giderdi bir haftada. 
tarafından
Ya 4 gün önce işe başladı İşe başladıktan sonra böyle oldu Allah korusun dedik dolmuştan falan mı kaptı birinden mi kaptı 4 gündür böyle bugün iyice kötü oldu Grip de olabilir bilmiyoruz da emin olmak istedik
tarafından
Benimki genelde genizde yanma ile başlıyor , sonra burun akıntısı , gözler de yanma kaşıntı. Bu aylar polendi cicegiydi derken en çok tozlaşma olan aylar inşallah ciddi bir şeyi yoktur ♥️
0 oy
tarafından
Gecmis olsn  canm ins biseyi yoktur
tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(188 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. İnşallah negatiftir. Sende durumlar nasıl? 
tarafından
İnşallah canım ne bende bir şey var ne kızımda bilmiyoruz
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Griptir belki canim cok gecmis olsun
tarafından
Sağ ol canım Çok teşekkür ederiz inşallah
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Ayy inşsAllah değildir canm yaaa korkutmak gibi olmasın ama sonuç çıkana kadar eşinle temasta bulunma eşin eve gelince tek odada kalsın çünkü benim arkadaşımda iş yerinde yakalandı oda hem gözleri hem burnu akardı 
tarafından
Maskeyle duruyor zaaten canim kizim durmuyor kapıları kapatıyorum illa babasina gidecek mecbur salonda oturuyoruz mesafeli oturmaya calisiyorum ama insAllah bisey olmaaz :(
(3,419 puan) tarafından
İnşAllah canm yaa
0 oy
(1,691 puan) tarafından
ins negatiftir nezle salgini vsr canim kaynanam kayinbabam amcamgiller kaynimlar hepimiz olduk bende  dahil insallah oda oyledir
tarafından
Kurban olduğum rabbim insAllah oylediir griptiir sadece
(1,691 puan) tarafından
sonuc ne canim
tarafından
Negatif canim cok şükür
(1,691 puan) tarafından
iyi bari canim sevindim
0 oy
(2,524 puan) tarafından
İnşallah negatif çıkar 
tarafından