Kızlar kusura bakmayın biraz uzun olabilir
Benim annelemle babam ayrılar ama şöyle oldu babam çok zengin birisi idi bı kadın buna kafayı takip yuvasini yıktı ailemin 22 yıl oluyor bu duruma neyse babam su an o kadınla evli
Babam bizi anneme vermedi babannemde kaldık orda büyüdük babannem de yaşlıydı ona yardımcı olduk büyüdük meslek sahibi olduk yeri geldi sigara parami harçlık diye babanneme verdim babam dolandırdı kredi çektirdi kadının kuru ekmek alacak parası yoktu her ay ben 3 alıyorsam 2sini ona harcadım o da bize hem ana hem baba oldu sagolsun
Geçenlerde babamın bu eşinden olan büyük kızına babannem resim çekinmisler ablana da at da görsün sevinsin demiş babannem de ramazan ayında 2 ay kadar bende kaldı neyse bu mutfağa gitmiş iyiki torunu(adımı soyleyerek demiş) var demiş adını düşürmüyor ağzından bıktım usandım lanet şey demiş bunu da halamın kızı duymuş babannem de duymuş anne baba bir olan erkek kardeşime söylemişler o da karısına karısı da bana söyledi ben de mesaj attım kardeşim olacak pisliğe neden öyle dedin ben senin ablan değil miyim yaptığın doğru mu dedim
Bi yandan anası bı yandan babam bana bi ton laf saydılar demedi diye kizdilar bana sonra itiraf geldi tabi bunlar bi anda put kesildi sustu kaldı
Kardeş bile düşman olmuş bu devirde ben kendi ayaklarımın üzerinde durmak için ne mücadeleler verdim evlendim babamin bı çöp desteği olmadı ama sürekli ailecek huzurumu bozuyorlar