0 oy
477 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kusura bakmayın biraz uzun olabilir 

Benim annelemle babam ayrılar ama şöyle oldu babam çok zengin birisi idi bı kadın buna kafayı takip yuvasini yıktı ailemin 22 yıl oluyor bu duruma neyse babam su an o kadınla evli 

Babam bizi anneme vermedi babannemde kaldık orda büyüdük babannem de yaşlıydı ona yardımcı olduk büyüdük meslek sahibi olduk yeri geldi sigara parami harçlık diye babanneme verdim babam dolandırdı kredi çektirdi kadının kuru ekmek alacak parası yoktu her ay ben 3 alıyorsam 2sini ona harcadım o da bize hem ana hem baba oldu sagolsun 

Geçenlerde babamın bu eşinden olan büyük kızına babannem resim çekinmisler ablana da at da görsün sevinsin demiş babannem de ramazan ayında 2 ay kadar bende kaldı neyse bu mutfağa gitmiş iyiki torunu(adımı soyleyerek demiş) var demiş adını düşürmüyor ağzından bıktım usandım lanet şey demiş bunu da halamın kızı duymuş babannem de duymuş anne baba bir olan erkek kardeşime söylemişler o da karısına karısı da bana söyledi ben de mesaj attım kardeşim olacak pisliğe neden öyle dedin ben senin ablan değil miyim yaptığın doğru mu dedim 

Bi yandan anası bı yandan babam bana bi ton laf saydılar demedi diye kizdilar bana sonra itiraf geldi tabi bunlar bi anda put kesildi sustu kaldı 

Kardeş bile düşman olmuş bu devirde ben kendi ayaklarımın üzerinde durmak için ne mücadeleler verdim evlendim babamin bı çöp desteği olmadı ama sürekli ailecek huzurumu bozuyorlar

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Sabaha kadar sinirimden uyuyamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bos beles insanlarin lafina ne huzurunu bozuyonki siktirett ya bosver 
tarafından
Hiçbir şey zoruma gitmedi babamın bana amacın ne senin kıza sinir krizi geçirttin demedi çok zoruma gitti
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Ben böyle babayla en basindan kontagi keserdim başlarim o üvey kardesede hepsi ayni bokk birbirini bulmuşlar
tarafından
Çok doğru diyorsun ama ***** olan benim
0 oy
(32 puan) tarafından
Böyle insanlarla muhatap bile olunmaz canim bosver kendi hayatına bak geçmişte yanında olmayan insanlarla gelecekte ne beklersin sana iyi gelenlerle sohbetini devam ettir iyi gelmeyenleri seni üzenleri hayatından çıkar kafan ağrımaz o zaman Vala ben şahsen oyle yapıyorum baktım bana bu kişi zarar veriyor konuşmayı kesiyorum anında snra huzurlu oluyorum
tarafından
Haklısın canım iste benim salakligim insanlara çok yüz verdim çok
0 oy
tarafından
O değil de annen nerde canım görüşüyon mu
tarafından
Tabiki canım liseye geçince aklım erince anneme gittim onunla yaşadım kadın bizi göremediği için üzüntüden kalp krizi geçirdi
0 oy
tarafından
Babaya bak sen..ham.babasiz.biraktigi yetmiyomus gibi anasız kal diye annenede bırakmamis..boşversene yuva yıkan bir kadın yuvasını yıkan bir adam çocukları nasıl örnek olabilir sence.
tarafından
Rabbim görüyor işte hakkımı o sorsun benim hayatımı rezil ettiler
0 oy
(126 puan) tarafından
Uzak dur; net.
tarafından
Keşke en başta uzak kalsaydım hata yaptım isye
0 oy
(14,809 puan) tarafından
Valla iyi kardeş olarak kabul etmişsin ben edemezdim 
tarafından
Ne zaman uzaklaşmak istesem babannem kardeş hata yapar baban o ona bi şey olsa için yanar diye diye uzak kalmami engelledi hep
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Baba sadece biyolojik baba olmuş.. sen hayırlı çıkmışsın ama herkes senin gibi olmuyor herkes onları kabul etmezdi. Uzak durmaya cals canım Allah sana güzel kapılar açsın
tarafından
Amin Allah razı olsun canım
İnsanın zoruna gidiyor gerçekten hemen herkes bana zıplıyor
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Mesafe iyidir bacim kim olursa olsun huzurun bozuluyorsa uzak dur mesafeli ol 
tarafından
Engelledim zaten canım ama hala sinirim gecmedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 470 göst.
4 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 303 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 816 göst.

413,663 soru

12,452,435 cevap

46,364 kullanıcı

Kategoriler

...